Jump to content

Yeni Skyactiv Mazda3 Donanım Seçenekleri Hakkında Tahminleriniz?

Vanery

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar. Sabirsizlikla bekledigim Yeni Mazda 3 birkac bayiye sordum ser veriyorlar sir vermiyorlar. Telefonla konusurken sanki yeni mazdadan haberi yokmus gibi.

Almaya'da tek donanim olarad satilacagi yaziyor. Turkiyede kac donanim olur bu konuda bilgisi olan var mi? Cok tutulan bir model olmadigi icin (golf, astra, vs) donanim seceneklerini bire indirip tek model olarak satilanilir mi ?

Körü körüne araba almak istemiyorum severek ve begenerek almak istiyorum.

Tesekkurler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatchback kasa için 3 donanım mevcut:

Motion:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 52.700TL

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 55.200TL

Reflex:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 55.300TL

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 57.800TL

Power:

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 62.100TL

Sedan kasa için 4 donanım mevcut:

Soul:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 48.700TL

Motion:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 52.700TL

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 55.200TL

Reflex:

SKYACTIV-G 1.5 120PS MT (6 ileri manuel) - 55.300TL

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 57.800TL

Power:

SKYACTIV-G 1.5 120PS AT (6 ileri otomatik) - 62.100TL

sadece bir duyum olduğunu söyleyebilirim fakat büyük bir ihtimal 2-3 bin ya aşağıdır. ya yukarı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sedani daha şık duruyor bence ve daha ucuz neden acaba ?

Bende Kadıköy Su ile telefonla görüştüm siparişleri almaya başlamislar ve mayıs teslimat dedi fiyatda belli degil diyo ser var sir yok.

75 civari olabilir dedi ama salladi bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar. Sabirsizlikla bekledigim Yeni Mazda 3 birkac bayiye sordum ser veriyorlar sir vermiyorlar. Telefonla konusurken sanki yeni mazdadan haberi yokmus gibi.

Almaya'da tek donanim olarad satilacagi yaziyor. Turkiyede kac donanim olur bu konuda bilgisi olan var mi? Cok tutulan bir model olmadigi icin (golf, astra, vs) donanim seceneklerini bire indirip tek model olarak satilanilir mi ?

Körü körüne araba almak istemiyorum severek ve begenerek almak istiyorum.

Tesekkurler

VW gibi veya Renault gibi  Bir model için 5 paket yapmakta gereksiz, Tek model yapmakta gereksiz.. Hee mesela baz bir model olur opsiyonel özellikleri siz seçerek doldurursunuz o ayrı.. Ama bu seferde ucuz olsun diye çok standartlaşacak araçlar.. Bence iki paket çok ideal.. Biri tam full , diğeri orta paket Mazda'ya yakışanı budur bence.. Buna bir alt pakette olabilir ama Authentique, Expression,Extreme,Dinamique,Privilege gibi 5 paket çok saçma ve kullanıcı yı kaz görmek bence .. Bu paketlerin hemen hemen aralarında hiçbir farkı yok..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

VW gibi veya Renault gibi  Bir model için 5 paket yapmakta gereksiz, Tek model yapmakta gereksiz.. Hee mesela baz bir model olur opsiyonel özellikleri siz seçerek doldurursunuz o ayrı.. Ama bu seferde ucuz olsun diye çok standartlaşacak araçlar.. Bence iki paket çok ideal.. Biri tam full , diğeri orta paket Mazda'ya yakışanı budur bence.. Buna bir alt pakette olabilir ama Authentique, Expression,Extreme,Dinamique,Privilege gibi 5 paket çok saçma ve kullanıcı yı kaz görmek bence .. Bu paketlerin hemen hemen aralarında hiçbir farkı yok..

Kesinlikle katiliyorum Doğustan zaren nefret ettim doymus adamlar gercekten. Umarim full 60 a alabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rusya'nın mazda sıtesinden mazda 3 skyactive( 1.5 motor 120 beygir) en full olanının özelliklerini türkçe rusça sözlükte birebir çevirdim, impresiveden ekstara özellik olarak blutut(nasıl yazılıyo bilmiyorum) önde çıkan saydam gösterge ve farlarla ilgili bi değişiklik dışında bişey yazmıyor. Hani radar sistemi, şerit değiştirme yardımcısı , ikazı. Sinir oldum.İnşallah bize de böyle gelmez. Gelirse de sırf 2 litre az yakacak diye 60 bin vermem, 40 bine impresive alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu aracın 1.5 120 hp motorlusunun testini bir türlü bulamadım internette. Bu motorun şu an satıldığı herhangi bir ülkede testini yapmamışlar mı hiç, reel tüketimi falan ortaya çıkmamış mı, çok merak ediyorum

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

donanım konusunda fazla umutlu olmamanızı tavsiye ederim..sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Almanya, Amerika, Kanada ve Avustralyada satılan donanım seçenekleri emin olun bizde olmayacaktır..Bazılarını parasıyla bile opsiyonel alamayacağız..O yüzden ben artık youtube da mazda3 videolarını izlemeyi bıraktım..hele bir ülkemize gelsin görelim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...