Jump to content

555 SANKEI Kaliteli Bir Marka mıdır?

Mesut3d
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracımın komple alt takımını yeniliyorum 555 SANKEI marka japon menşei parcalar aldım yan sanayi olmasın diye nasıl bir markadır bilen varmı saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

555 güzel marka ama taklidi çok fazla olan bir ürün. sankei ise elektrik parçaları üreten bir firma.ön takımla ne alaka anlamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sankei industry co.ltd. japan  three 555 five diye geçiyor bulabildiğim bu japon olarak kaliteli olduğu söyleniyor bilen yokmu bu markayı hiç?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracımın komple alt takımını yeniliyorum 555 SANKEI marka japon menşei parcalar aldım yan sanayi olmasın diye nasıl bir markadır bilen varmı saygılar...

Sayın mesud3d almış olduğunuz parçalarda yan sanayidir, japon olması onun  orjinal olduğu anlamına gelmez , orjinal sadece servisten alınabilir, hatta alınamaz epey pahalıdır,  amartisörler için KYB ve Tocico öneriyorlar,  ama diğer alt takım için bişey diyemem,  hangisi olursa olsun kolay kolay sorun olacağını sanmam,  yürüyende.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayın mesud3d almış olduğunuz parçalarda yan sanayidir, japon olması onun  orjinal olduğu anlamına gelmez , orjinal sadece servisten alınabilir, hatta alınamaz epey pahalıdır,  amartisörler için KYB ve Tocico öneriyorlar,  ama diğer alt takım için bişey diyemem,  hangisi olursa olsun kolay kolay sorun olacağını sanmam,  yürüyende.

en son 1.5 sene yine alt takımı kopmple yaptırmıstım amortisör takozları dahil ama 1 yıl demeden aracın altından sesler gelmeye başladı amötisör takozları çatlak ve yukarı dogru bombe yaptı ve ses yapıyordu 1.5 sene önce yaptırdıgımda parçalar neler takılmıstı bilmiyordum ustaya birakmıştım bu sefer parçaları kendim aldım orjinal parça olmadığımı biliyorum ama en azından japon malı daha iyidir herhalde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...