Jump to content

Alınık Mazda3 Biraz Bilgi Verebilir misiniz?

seef

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sahibindende 22000 tl ye siyah otomatik 2006 arac icin bilgisi olan veya bakan varmi bu arac alinirmi uzun sure kullanacagim ne dersiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Görsel olarak araç çok parlatılmış, hiç çizik görünmüyor. Ufak ta olsa taş izi vs görülmeliydi.

Sağ ön jant mazda arması yok.

Başka dikkatimi çeken olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı aracı 84000km de 27000tl ye aldım 26 ederi olmasına rahmen her malın bi fiyatı vardır ciddiyetliğini ve güvenirliği açısından ne fazla olucak nede az ben bu ilana aldanıp yem olmam kimse kimseyi kandırmasın plakasıda kapalı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan açıklamasında ön kaput değişik, bel altı boyalı diyor, komple boyalı olma ihtimali de var. Boya sorun olmaz çünki siyah renk, fiyat belirtilen detaylara göre bence makul, yakından incelenebilir, söylenenler dahilinde de alınabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac boyalı oldugu için bu fiyata zaten kullanacagım için ve bütçeme uydgu için bu diyorum... bu fiyata bazı şeyleri de kabullenmek lazım  ben sadece burada tanıyan ve geçmişini bilen varsa daha iyi bir bilgi alabilirmiyim diye merak ediyorum ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Model 1 değişeni var 26,5 ben aldım. Bu aracı 22 görünce aklıma ya ucuz etin yahnisi, yada yediğim kazık geliyo :)  Çok iyi baktırmak gerek. Siyah arabada bi kaç parça boya tabiki sorun değil ama komple olmasına bence bakılmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba yanmis 2 de agir hasarli cikti kismet degilmis.

Bastırsan rahat 17-18'e alırsın... Ama ileride ne çıkar karşına bilinmez... Uzak durmanda fayda var...

:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...