Jump to content

Mazda3 Gösterge Panel Aydınlatmasının Ayarlanması

mfg_08
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba,

bütün olasılıkları videoya çektim. Umarım açıklayıcı olmuştur. Selamlar.

Allah razı olsun Emrah. Şu ana kadar anlatınların hepsini görsele döküp tekrar izah etmişsin. Ellerine ve emeklerine sağlık.

Kanımca anlaşılmayan hiç bir nokta kalmadı artık. Halen olmuyorsa, ya bu özellikyok, yada teknik bir sorun var. Ama bu özelliğin olmamasına, ben pek ihtimal veremiyorum.  Yoksa da Mazda ayıp etmiş derim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar tekrar merhaba, dun sorunu cozdum, bahsettiginiz gibi fonksiyon otomatik yada manuel olarak dar açıldığında calisiyor. Benim sorun yasamam beklentimden kaynakli olmus :) gosterge parlakligi maksimum seviyedeymis fakat benim onceki aracimda maksimum seviye daha parlak oldugu icin o parlakligi ariyordum parlaklık kolu cevirince degisiyor herkese teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emrah abi ellerine sağlık . Videonun sonundaki radyodan gelen anons :D farkındamısınız bilmiyorum ama mazdaya sahip olduğunuz için gerçekten çok şanslısınız :D  :tey::hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba,

Konuyu biraz araştırdım, yabancı forumlarda vs de baktım.

Sayın gomodoejderi'nin paylaştığı video da gösterge panelinin aydınlatması daha iyi. 2012 yılında Mazda 3 lerde yaptığı makyaşlamada konsolda ve gösterge panellerinde bazı değişiklikler yapmış. gomodoejderinin aracı da 2012 olduğu için gösterge parlaklığı göze çok daha hoş geliyor :) 2012 öncesi araçlarda gösterge panelindeki rakamların arkalarında led aydınlatma olmadığı için ışık şiddeti biraz  daha düşük gözüküyor. Fakat kişisel kanaatim 2012 modeller de Mazda gösterge panelinde çok yerinde bir güncelleme yapmış ve aydınlatma çok daha başarılı hale gelmiş. Konuya yorum yapıp yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar aracin soldaki bilgi ekranı ışığı sönük yanıyor sagdaki normal araci kullanırken elim bir yere degdimi bilmiyorum lütfen yardım:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Emir46 :

Cubugun dondugunu bilmiyordum abi birde öle deneyim sadece soldaki ekran sönük abi bu normal mi 

Normal parlak olsa gece yolculuklarında önünüzü göremezdiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...