Jump to content

Satılık 1993 Model 626

domestos

Tavsiye Edilen Mesajlar

Haber salıyorum sağa sola hayırlı olsun abi.

Sağol varol canım kardeşim, Selman abi'nin dediği gibi ilk adımı attık bakalım... Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Abi senin aracın ilanına yine baktım. Valla kıyılmaz o arabaya. Ama hatunlar  küçük araba istiyor. Bizde de aynı durum olmuştu bir ara.  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi senin aracın ilanına yine baktım. Valla kıyılmaz o arabaya. Ama hatunlar  küçük araba istiyor. Bizde de aynı durum olmuştu bir ara.  >:(

Bende kıyamıyorum... Bazen diyorum üzerine koyacağım paraya, hatun için küçük otomatik bir şey alayım, kendi arabam sadece bana kalsın...

İyi fikir gibi geliyor ama, iki aracın masrafı beni aşar maalesef... Devlete çalışıyoruz zaten, borçlanmaya gerek yok.

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende kıyamıyorum... Bazen diyorum üzerine koyacağım paraya, hatun için küçük otomatik bir şey alayım, kendi arabam sadece bana kalsın...

İyi fikir gibi geliyor ama, iki aracın masrafı beni aşar maalesef... Devlete çalışıyoruz zaten, borçlanmaya gerek yok.

hayırlısı artık abi inşallah dilediğin fiyata satarsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlısı artık abi inşallah dilediğin fiyata satarsın

Kişi; düzgün, ihtiyacı olan ve kadir kıymet bilen olursa, fiyat ikinci planda benim için... Bazen hiç düşünmeden; keşke paraya biraz daha önem verseydim diyorum... Düşününce de; vazgeçiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi ,

En son kaç olur sen onu söyle ,

Hazır sattık arabayı :) .

Yeter ki sen iste Onur, fiyatta seni hiiiç üzmem... Gel al git o kadar net yani... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genel durumunu buraya da yazayım, ilgilenen arkadaşlara ışık tutsun...

Ben aracın 4. Sahibiyim ve ilk sahibinden itibaren aracın geçmişini çok iyi biliyorum, bu yüzden içim hep rahat kullandım ve beni hiç üzmedi...

217 bin kilometrede.

2 ay önce; komple motordaki yağ kaçağı yapan keçeler değişti, yağı değişti, filtreler değişti, komple egsoz bakımı yapıldı, marş dinamosu kömürleri değişti bakımı yapıldı, aks körükleri değişti, iki parça değişim yapıldı (adını tam bilemedim şimdi) bujiler değişti, lpg filtresi değişti.

Geçen yıl radyatör ve devirdaim ile bütün kayılar değişti.

Lastikleri normal şartlarda 3-4 yıl gider.

Tavan hariç komple boyalı, sol tampon sökülüp takılmış değişeni yok.

Akü sağlam 2-3 yıl rahat gider.

İç döşemeleri ilk günkü orijinalliğinde, yırtık vs. yok.

Motor stabil çalışıyor, benzinde ve lpg de hiç bir sorun yok.

Eksikleri;

Klima gazı yok, direksiyon pompası hafif terleme yapıyor (sıkıntısı yok) Aydın'da tanıdık klimacı bulamadığım için şimdilik üzerine düşmedim, pompa için usta gel dedi vakit bulamadım.

Herkeslere kazasız günler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genel durumunu buraya da yazayım, ilgilenen arkadaşlara ışık tutsun...

Ben aracın 4. Sahibiyim ve ilk sahibinden itibaren aracın geçmişini çok iyi biliyorum, bu yüzden içim hep rahat kullandım ve beni hiç üzmedi...

217 bin kilometrede.

2 ay önce; komple motordaki yağ kaçağı yapan keçeler değişti, yağı değişti, filtreler değişti, komple egzoz bakımı yapıldı, marş dinamosu kömürleri değişti bakımı yapıldı, aks körükleri değişti, iki parça değişim yapıldı (adını tam bilemedim şimdi) bujiler değişti, lpg filtresi değişti.

Geçen yıl radyatör ve devirdaim ile bütün kayılar değişti.

Lastikleri normal şartlarda 3-4 yıl gider.

Tavan hariç komple boyalı, sol tampon sökülüp takılmış değişeni yok.

Akü sağlam 2-3 yıl rahat gider.

İç döşemeleri ilk günkü orijinalliğinde, yırtık vs. yok.

Motor stabil çalışıyor, benzinde ve lpg de hiç bir sorun yok.

Eksikleri;

Klima gazı yok, direksiyon pompası hafif terleme yapıyor (sıkıntısı yok) Aydın'da tanıdık klimacı bulamadığım için şimdilik üzerine düşmedim, pompa için usta gel dedi vakit bulamadım.

Herkeslere kazasız günler.

Abi maşallah bakımlı eşe, dosta gider aracın var.Allah gönlüne göre versin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi maşallah bakımlı eşe, dosta gider aracın var.Allah gönlüne göre versin.

Sağolasın canım kardeşim, aracımdan memnunum çok şükür, nasip kiminse onu bekliyor... Alan benim gibi dua edecektir eminim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracım bu gün sabahtan satılmıştır, ilgilenen ve yardımcı olmaya çalışan bütün herkese teşekkürler... Onur nasip değilmiş demekten başka diyecek bir şey yok.

İçimde buruk bir sevinç var... Alanlar hayrını görsün, Allah kaza bela vermesin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...