Jump to content

Mazda3 İçin Far Sensörü, Follow Me Home, Park Sensörü ve Cam Kaldırma Modülü

boran2424
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce 2006 mazda 3 dinamic aldım.Arabama bazı donanımlar eklettirmek istiyorum.benim merak ettiğim acaba mazda 3 eski kasalar için en uygun far sensör , follow me park sensörü ve otomatik cam kaldırma modulu hangileridir. birde ben erzurumda ikamet ediyorum acaba burda bu modulleri takabilecek ehil bir usta varmı şimdiden cok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Belirttiğiniz modülü internetten bi sitede bulup almıştım. Montajı tahmin ettiğim kadar basit çıkmadı maalesef ve bi elektrikçiye 30-40 TL arası bi ücretle montajını yaptırdım. Söylediğiniz tüm özellikler 2006 model aracımda olmuş oldu. Cam kaldırma işi kime gittiysem sıkıntı oldu ve onu yaptıramadık. Bizim camlar tek dokunuşla inip kalktığı için olmadığını söylediler bende vazgectim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cevabınız için teşekkür ederim o zaman bende cam kaldırma modulunu almaktan vazgeçip park ve far sensör modullerini alırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki cam kaldırma modulu kullanmadan bazı markalarda olduğu gibi mesela skoda ,Volkswagen grubundaki arabalarda bilgisayar yardımı ile bu özellikler aktif edilebiliyor.acaba mazda içinde aynı şey geçerli olabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

peki cam kaldırma modulu kullanmadan bazı markalarda olduğu gibi mesela skoda ,Volkswagen grubundaki arabalarda bilgisayar yardımı ile bu özellikler aktif edilebiliyor.acaba mazda içinde aynı şey geçerli olabilir mi bilgi verirseniz sevinirim.

Buna en doğru cevabı Servis olan ildeki arkadaşlardan alabiliriz, burda maalesef yetkili servisi yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

moful alarak  cam kaldirmayi cozebilirsin.

ayni sekilde follow home me de ole

ben modulu aldim kisa zamanda bağlantısini yapip denicem arabaya ayri bir hava katcaği kesin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...