Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sn ali gb motorun yeni yapılmış olmasıyla veya castrol kullanmnayla yağın 12 bin e kadar sarı kalacağının bir alakası yok, 12 bine kadar beklersen eğer yeni motorunla beraber bide güzel lifter motor şıngırtın olur, fazla geçmeden bu ilk yağı boşalt, böyle fazla binme ve yağınıda şehir efsanelerine kanarak 12 bin e kadar bekletme , değişimi de her  7000 de bir yap, benim önerin bu . Kolay gelsin. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

@nofear

Ustam yağı 5000 km ye gelince değiştireceğim dedi + tork + yağ filtresi + vs vs ayarlar. Parçalar tam birbirine uyum sağlasınki tam ayar yapalım dedi.

@hakanemre23

Hedef 12 bin, ileriiiiii :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Videosunu paylaşır mısın Ali sapsarı yağın, merak ettim.

tmm kardes inşallah paylaşayım. hatta ankarada olan arkadaşlar gelsin kendileri görsün.

ben 1300 km yaptım yağ hala sapsarı. yalan dolan yok arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tmm kardes inşallah paylaşayım. hatta ankarada olan arkadaşlar gelsin kendileri görsün.

ben 1300 km yaptım yağ hala sapsarı. yalan dolan yok arkadaşlar.

Noter onaylı olmazsa inanmam :D :D

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Noter onaylı olmazsa inanmam :D :D

Mobilden gönderildi

videosunu paylaşacam siz o yağı yeni eklemişsinizdir denir

gelip görseler, yeni eklemişsinizdir

noter tasdikli belge getirsek, notere para edirmişsinizdir :D

biz o kadar yalancıyız yani :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

videosunu paylaşacam siz o yağı yeni eklemişsinizdir denir

gelip görseler, yeni eklemişsinizdir

noter tasdikli belge getirsek, notere para edirmişsinizdir :D

biz o kadar yalancıyız yani :D

Abicim yağın sarı olduğuna inandık ama sen yine 8000 km yi geçirme

Benim yağ değişeli de 7000 km falan oldu, yağ kararmış değil, sarımtırak gibi. Ama ben 8000 olmadan değiştircem

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abicim yağın sarı olduğuna inandık ama sen yine 8000 km yi geçirme

Benim yağ değişeli de 7000 km falan oldu, yağ kararmış değil, sarımtırak gibi. Ama ben 8000 olmadan değiştircem

Mobilden gönderildi

Yok zaten ustamda 5000 km de ya da daha erken değiştirecek. işte senin yağda kararmamış, bunda anormal olan birşey yok o zaman...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok zaten ustamda 5000 km de ya da daha erken değiştirecek. işte senin yağda kararmamış, bunda anormal olan birşey yok o zaman...

Abi burda anormal olan senin ustanın aracı 12.000 km de hala yağı değiştirmemiş olması.

Motor yeni yapılmış olsada 12.000 km boyunca yağın değişmemesi pek sağlıklı, tasvip edilecek bişey değil...

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi burda anormal olan senin ustanın aracı 12.000 km de hala yağı değiştirmemiş olması.

Motor yeni yapılmış olsada 12.000 km boyunca yağın değişmemesi pek sağlıklı, tasvip edilecek bişey değil...

Mobilden gönderildi

daha çarpıcı şeyler anlatırımda hem alay konusu olabilir, hemde inanmazsınız belki, o yüzden ankarada olanlar kendileri gelsin, orda anlatalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha çarpıcı şeyler anlatırımda hem alay konusu olabilir, hemde inanmazsınız belki, o yüzden ankarada olanlar kendileri gelsin, orda anlatalım :)

Merak ettim ben Vallahi. Gelme durumu da görünmüyor  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gariban yağ hakkında bu kadar konuştuğumuzu bilse kendi ile gurur duyardı :D

Kendi ile gurur duymasına gerek yok, motor toplayan ustalar onu çağırıyor.

ankarada olan arkadaşları davet ediyorum. ne soru sormak istiyorlarsa gelsinler ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi ile gurur duymasına gerek yok, motor toplayan ustalar onu çağırıyor.

ankarada olan arkadaşları davet ediyorum. ne soru sormak istiyorlarsa gelsinler ;)

Ya oğlum bırak ramazan ramazan oruç ağzıyla sen bile düşmezsin o yağın derdine sarıymış siyahmıi :D ramazandan sonra iddialaş :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...