Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ya oğlum bırak ramazan ramazan oruç ağzıyla sen bile düşmezsin o yağın derdine sarıymış siyahmıi :D ramazandan sonra iddialaş :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D :D ben iddialaşmıyorum ki cihan kardeş. İhtiyacımız da yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İddialaşmadan kasıt takılıyorum olm yoksa inat ediyosun şeklinde kastetmedim ;) kimse senin arabanı senden iyi bilemez ister sarı ister turuncu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İddialaşmadan kasıt takılıyorum olm yoksa inat ediyosun şeklinde kastetmedim ;) kimse senin arabanı senden iyi bilemez ister sarı ister turuncu :)

:D hatta cam gibi sarı da değil

sorun yok cihan kardeş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağları SAPSARI olan Mazda'lar bunlar demek :) :)

Mobilden gönderildi

:) masallah.

hem mazda hem lantis hemde karamayanSARİ YAG li.transformes mubarek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ hakanemre

ustama sordum en sonunda değiştirmiş yağı. o gördüğünüz beyaz mazdayı anlatırdım ama yağ konusuna yapılan yorumlardan ötürü başka bişey anlatmiyacağım :) kimse inanmaz tahminen.

@heci-baba

aynen öyle, aslında gelip görmeden burda baya bi yorum yapıldı. burda mazda 2'si olan bir arkadaş vardı, o geldi gördü Murat ustayı, hakkaten de anlattığın gibi bir ustaymış dedi... olay bu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne alatacaksın Ali merak ettim. Ustan yağı değiştirirken hala sapsarı halini koruyor muydu yağ.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne alatacaksın Ali merak ettim. Ustan yağı değiştirirken hala sapsarı halini koruyor muydu yağ.

ankaradasın madem gel akşam 5-6-7 gibi takılalım, anlarsın o zaman ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygun bir gün geleyim Ali kardeşim ne demek tanışalım kaynaşalım, kararmayan yağ imal edelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi kardeş, çok iyi olur hemde. Ustamın anlattığı herşeyi burda anlatamıyorum, bi yağdan bahsettik :) başımıza gelmeyen kalmadı :)

Gelmek istediğin zaman ustamı arayabilirsin... Amacım ustama müşteri bulmak değil kesinlikle. amacımız, tanışmak kaynaşmak. Oraya gelen zaten hep arkadaş olmuş ustamla, aynı benim gibi :)

Murat Usta : 545 640 85 85 Adres: ivedik org. san. 88 sanayi sit. 2. bölge 24. cd no 27. tepede bi cami var zaten orayı biliyorsan oradan çok yakın.

Ben : 538 345 22 84

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ Revolution

Biter biter de ne zaman belli değil. gel kardeş bu hafta sonu tanışalım...

@ SeZaR

Cihan gelirse tanışmaya eğer köpeklerin rolü varmı - yok mu anlatır abi sana :)

@ ezmocesteri

Yağı da tanışmaya geldiğinde göstereyim kardeş. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babuş ramazan sonrası görüşelim vallahi yataktan zor çıkıyorum ramazanda.haftasonu kanepeye bi atıyorum kendimi ezana kadar hareket etmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de; cam rüzgârlığı konusu var, iddiaya bile girilen... :P

Onu konu hala aklımda. Cumartesi buraya yazarım veli abi.

bulursam arabaya takıp resmini atarım, bulamazsam " Veli abi sen haklıymışsın, direksiz cama rüzgarlık yokmuş " yazacam abi. hemde delikanlı gibi ;)  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...