Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

fabrikası 5w30 diyor. mazda626.net forumuna baktım ordada 10w30 ve 5w30 kullanan çoğunlukta. motor 151 bin kmde daha. kompresyonunu ölçtürdüm iyi durumda dediler. 50 km kullandım bir anormallik yok şu an. bir ay sonra yaz biter zaten burda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

fabrikası 5w30 diyor. mazda626.net forumuna baktım ordada 10w30 ve 5w30 kullanan çoğunlukta. motor 151 bin kmde daha. kompresyonunu ölçtürdüm iyi durumda dediler. 50 km kullandım bir anormallik yok şu an. bir ay sonra yaz biter zaten burda.

Kondisyon iyi durumdaysa 5w40 Edge'i koyun, devam edin ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fabrika sadece 5-30 demiyor,  bütün yağ değerlerini de diyor ama iklim şartlarına göre koymak gerek tabii seçim sizin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kondisyon iyi durumdaysa 5w40 Edge'i koyun, devam edin ;)

yağda aşırı bir eksilme yada motor sesinde bir anormallik olmazsa diğer sefere 5w30 mobil 1 esp formula koyacağım. Eğer sıkıntı çıkarsa dediğin gibi 5w40 edge düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yağda aşırı bir eksilme yada motor sesinde bir anormallik olmazsa diğer sefere 5w30 mobil 1 esp formula koyacağım. Eğer sıkıntı çıkarsa dediğin gibi 5w40 edge düşünüyorum.

Düzelir ya  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali gördüğüm kadarıyla başka yerlerde lantis rölantide vuruntu sorunu konusu açmışsın, senin hiper usta yetersiz mi kaldı nooldu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali gördüğüm kadarıyla başka yerlerde lantis rölantide vuruntu sorunu konusu açmışsın, senin hiper usta yetersiz mi kaldı nooldu :D

:D

Distributor soğutucusu diyor. araç ısınınca oluyor vuruntu. dist. ün içindeki soğutucu soğutamayınca lpg vuruntu oluyor. çıkmacıdan parça bekliyoruz denemek için acaba dist'den mi diye. burdan da vuruntu sensörü varmı diye başka bir başlık altına da yazdım ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

Distributor soğutucusu diyor. araç ısınınca oluyor vuruntu. dist. ün içindeki soğutucu soğutamayınca lpg vuruntu oluyor. çıkmacıdan parça bekliyoruz denemek için acaba dist'den mi diye. burdan da vuruntu sensörü varmı diye başka bir başlık altına da yazdım ;)

Bu parçanın fotosunu bırakmayı unutmayasın.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali senin adına bi başlık açalım tüm konuları ordan yardıralım,su eksiliyor diyr konu açtın bi siyasete girmedi :D

evet aynen, bana ayrı bir sayfa açılırsa sevinecem şahsen, bizzat ve derhal  ;D

mazdaclub/ali-gb.com  :egy:

olay bu.

SeZaR

Çözüldü. Dist. içindeki modul soğutamıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu parçanın fotosunu bırakmayı unutmayasın.

İnşallah abi, fotosunu koyarım, zaten ustam beraber gideriz parçacıya dedi. bi ara ustam söktü dist.'i,

sizin araçlarda da ateşleme modulu var, sizinki de elektronik ateşleme ama sizinki komple değişiyor bildiğim kadarı ile.

Bayramdan sonra parçayı bulalım, hallederiz dedi ustam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşın bir sıkıntısı var galiba  :D

Üstad şöyle konuyu baştan aldım sabırla okudum, her türlü mevzu var mübarek...  :2funny:

Nirvana muhabbeti ve sezer hocanın hiroşima esprileri sağlamdı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstad şöyle konuyu baştan aldım sabırla okudum, her türlü mevzu var mübarek...  :2funny:

Nirvana muhabbeti ve sezer hocanın hiroşima esprileri sağlamdı  :D

Ahçı, bahçevana, bahçevan uşağa muhabbeti gibi...

O değil de; sarıydı marıydı ama güzel yağdı.

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha fena şeyler anltırım da alay konusu olur. bi yağın sarılığından bahsettik, ortalık ana - baba günü oldu. o yüzden merak edeni davet ediyorum.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu resimleri nerden buluyorsunuz la yani size pes diyecem. google amca/görseller  :D

ulan yazayım diyorum ama işte böyle anlatmadan bile alay konusu oluyor  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha fena şeyler anltırım da alay konusu olur. bi yağın sarılığından bahsettik, ortalık ana - baba günü oldu. o yüzden merak edeni davet ediyorum.  :hi:

şahsen ben bu davete icabet etmek istemiyorum... Sebebi 4-5 sayfa geride var... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...