Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Benim ustam VS sizin USTAlarınız...  Madara ederiz adamı  :sopa:

yeni yapılan motordaki yağı 12 bin km değiştirmeyip, ilk günkü sarılığında olduğunu iddia eden bir ustadan bahsediyorsun Ali dikkat et derim... Ustanı bilmem ama seni iyi tanırım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ustam VS sizin USTAlarınız...  Madara ederiz adamı  :sopa:

Senin ustanın topladığı motoru bir lift ve tork ver ben toplarım lan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin ustanın topladığı motoru bir lift ve tork ver ben toplarım lan :D

:2funny:  :2funny:  :2funny:

tmm lan, bu sözünü unutma,  gel sen bi motor topla, bi de ustam toplasın, ikisini de kaldıralım, kimin ki kiminkine kafa atacak görelim.  :boks:  senin ki kafa atarsa ustam ellerinden öper senin emin ol...  :tey:

@ SezaR

Yok genelde meydan okuyanlar ustamın yanına gelir. Madara olur gider. İvedik sanayinde hiçbir usta topladığı arabayla meydan okuyamıyor. ustam gel kaldıralım arabaları diyor, kimse yanaşmıyor. olay bu  :boks:

@ Domestos

veli abi, ben 12 bin km kadar bekletmem. adam usta, bi halt olursa bedavadan kendi arabasını yapar. ona sıkıntı yok yani.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:2funny:  :2funny:  :2funny:

tmm lan, bu sözünü unutma,  gel sen bi motor topla, bi de ustam toplasın, ikisini de kaldıralım, kimin ki kiminkine kafa atacak görelim.  :boks:  senin ki kafa atarsa ustam ellerinden öper senin emin ol...  :tey:

@ SezaR

Yok genelde meydan okuyanlar ustamın yanına gelir. Madara olur gider. İvedik sanayinde hiçbir usta topladığı arabayla meydan okuyamıyor. ustam gel kaldıralım arabaları diyor, kimse yanaşmıyor. olay bu  :boks:

@ Domestos

veli abi, ben 12 bin km kadar bekletmem. adam usta, bi halt olursa bedavadan kendi arabasını yapar. ona sıkıntı yok yani.

Ali anlıyorum heyecanlısın ufak ufak giriyorsun daha ortamlara böle ustam durumları filan bilirim o kalbinin pırpır ettiği hissiyatlarıda yinede sakin ol sen :D

Benimki mecazi anlamdaydı 2 daha muhabbet dönüyor diye takıldım ama ciddiyim dilerse benim arabayı kaldırırım bir vakit bulursam stoplardaki detayları anlatır sonra olm hepi topu 1.5 323 naptı eagle kol yatakla turbo mu topladı :D sanayideki hiçbiri cesaret edemiyor dediğiniz ustaların büyüm kısmı muhtemelen ciddiye almıyorlar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali anlıyorum heyecanlısın ufak ufak giriyorsun daha ortamlara böle ustam durumları filan bilirim o kalbinin pırpır ettiği hissiyatlarıda yinede sakin ol sen :D

Benimki mecazi anlamdaydı 2 daha muhabbet dönüyor diye takıldım ama ciddiyim dilerse benim arabayı kaldırırım bir vakit bulursam stoplardaki detayları anlatır sonra olm hepi topu 1.5 323 naptı eagle kol yatakla turbo mu topladı :D sanayideki hiçbiri cesaret edemiyor dediğiniz ustaların büyüm kısmı muhtemelen ciddiye almıyorlar :D

Bende muhabbet amaçlı yazıyorum, şakasına, yani yapamayacağını bildiğim için  :D kalbim pır pır atmıyor, çok sakinim , çünkü sonuç belli gardaş...

Turbo değil, atmosferik. Ustamın olduğu videoya dikkat et, "turbolu değil atmosferik doğan ile kaldıralım " diye kalfasına teklif ediyor. o da benim ustam öyle şeyler yapmaz diyor. ordan anla.

Kaale almıyorlar diyorsunda, o zaman gelecen görecen gardaş  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali bomba adamsın valla yeminle şu konuya bakıp günün tüm stresini atıyorum Allah senden razı olsun :D

Allah senden de razı olsun gardaş. Bu normal halim, anormal halim ile Cem yılmaz yanımda kalfa olarak çalışır gardaş  :D

@ Revalution

Tanışmak, sohbet amaçlı. Belli bi amaçla gel demiyorum ki zaten kardeş. Mesela yağ olayını sorarsın  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geliesem sadece çay içerim :) hiçbirzaman usta milleti ile açık oturum yapmam çok dar fikirli oluyorlar

tmm kardeş sorun yok gel zaten çay iç, ustam hoş sohbettir, soru sormana gerek de yok, ben ordan dinlediklerimin 100/1 ni anlattım. ama haftanın 3-4 günü takılıyordum ustamın yanına, bi ara gecenin 1'ini kadar yanındaydım, bir sürü dragcı geliyor. ayar çektiren oluyor, vs vs... yani yobaz ustalardan değil.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaş ne yağmış be! Vatandaşın birinin aracının su sorunu varmış, bi kaç sayfa konuşulmuş, sonra muhabbet geyiğe bi sarmış, hangi yemeklik yağın kaliteli olduğuna kadar varmış. İşte ben bu forumu tam da bunun için seviyorum. İnsan rahatlıyor valla! ;D ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buyurun dinçer bey sizde dahil olun alinin dünyasına :D

Bak la, sanki ufacık çocuğa söylüyor  ;D "Alinin dünyası" hee,  Cİn ali diyeydin ellaam  :krrsz:  :nea:  :fiuw:  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...