Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar;

geçenlerde benim aracın radyorundeki sıvıyı boşaltıp, yeni saf su ve antifriz koydum.fakat radyatör kapağını kapadıktan sonra radyatörün üst siyah (sanırım plastik hazne kısmından) ince bi kaçak var. bu kaçağı kendim giderebilir miyim ? sun fix isimli malzeme bu tür konularda oldukça övülüyor.bende hamur kaynak olarak kaçak olan bu noktaya uygulasam olur mu ?

ekdeki resimdeki kırmızı işaretlediğim noktadan

post-10578-14169530215_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

benim de daha önceki aracımda üst plastik kısmında kaçak vardı sunfix denemiştim ama maalesef çok geçmeden bırakıyordu. plastik olduğu için kaynak da olmuyordu. mecburen yenisini almıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konuyu baştan sona okuma gafletinde bulundum :krrsz:

Yüzyılın en çok cevap alan konusu :D

Tebrik ediyorum ayrıca o kadar yazıyı nasıl okudunuz.

Not: Motor yağı hala sapsarı :)

Castrol Magnatec 10/40

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okuma gafletinde bulunduğum şeyin bana verdiğiniz cevaplarda gizli olduğunu düşünüyorum

:D nerdeyse yarısı geyik muhabbeti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeş benim yağ değişeli 5000 olmak üzere ve  hafiften renkte fark oluşmaya başladı. 7000 de yenileyecem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motora iyi bakıyorsun abi o zaman.

o zaman millet niye şaşırıyor ki benim motor yağının sarılığına onu anlamadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

En ideal değişim zamanı bana göre 7000 dir. iki yağ değişiminde bir;  yağ filtresi ve bujilerin değişmesi gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeş yağların artık çoğu aynı kalitede 10-40 yarı sentetiklerin hepsinin üzerinde API SL/CF ve A3 B4 yazar yani hemen hemen hepsinin performans ve viskosite değeri aynı, bakmanı öneriyorum, ayrıca ben 7000 de yağı , iki yağ değişiminde yani 15000 lerde de buji ve yağ filtresini değiştğimi ifade ettim , değiştiğim bujiler NGK idi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...