Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@Sezer usta

ustam rodaja gerek olmadığını söyledi. o sıfır araçlar için geçerli dedi.

Allah razı olsun ustam teşekkür ederim.

Aslında tam tersi ama neyse :) Güle güle eskiteme inşallah :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

İlk 1000 km Lpg de kullanman pek doğru değil ama... Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ;)

Adam haklı valla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim Sezer usta....

Aman deyim sakın haa rodajsız olurmu kafayımı yemiş ustan ??? Öyle bir hata sakın ama sakın yapma kesinlikle rodaj yapmadam gibi + sezerin dediği gibi benzinde yap durumun müsaitse zorla bütçeyi biraz ve kesinlikle rodajın özelliklede ilk zamanlarında öyle gaza gelip deli gibi abanma arabaya cayır cayıe devir dönme aman deyim bi çuval inciri batırırsın mazallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman deyim sakın haa rodajsız olurmu kafayımı yemiş ustan ??? Öyle bir hata sakın ama sakın yapma kesinlikle rodaj yapmadam gibi + sezerin dediği gibi benzinde yap durumun müsaitse zorla bütçeyi biraz ve kesinlikle rodajın özelliklede ilk zamanlarında öyle gaza gelip deli gibi abanma arabaya cayır cayıe devir dönme aman deyim bi çuval inciri batırırsın mazallah

100 bin garantili, sıkıntı yok cihan kardeş,  şehir dışı yapıp geldim. ortalama hızım 120-140-160 arasıydı. sıkıntı yok. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 bin garantili, sıkıntı yok cihan kardeş,  şehir dışı yapıp geldim. ortalama hızım 120-140-160 arasıydı. sıkıntı yok. ;)

Sen yinede çok takılma garanti olayına arkasında dursa bile tekrardan aynı sıkıntıyı çekip beklemeye arabayı çekiciyle götürmeye değermi.sen yoğunca dikkat et

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihan hocam doğru söylüyor. Ben kendi aracımın bakımını yaptırırken motoru 1 hafta önce yapılmış Mazda 626 geldi. Ama nasıl geldi çekici üzerinde gelmişti :) bilgi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cihan hocam doğru söylüyor. Ben kendi aracımın bakımını yaptırırken motoru 1 hafta önce yapılmış Mazda 626 geldi. Ama nasıl geldi çekici üzerinde gelmişti :) bilgi

Aynen bende defalarca şahit oldum aynı duruma.çok can sıkıcı birşey hiç gerek yok problem çıkmasında garantisi eksik kalsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nederse desin o lafa kulak asma.kesinlikle düzgünce rodaj yap 1000km yi doldurdun diyede deli gibi sıkıştırma arabayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nederse desin o lafa kulak asma.kesinlikle düzgünce rodaj yap 1000km yi doldurdun diyede deli gibi sıkıştırma arabayı

Teşekkür ederim cihan kardeşim. Gerçekten beni düşünerek söylüyorsunuz anlıyorum.

ama ustamın ilk yaptığı motor benimki değil. kendisinde 323 - 97 model sedan var. 12 bin km yi devirmiş. Rodaj yapmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim.

1000 km sıkıştırmadan kullanmak daha iyi olacaktır, sonuçta parçalar yeni ve de sürtünme fazladır, motor soğukken yüksek devir yapılmamalıdır, 1000 km sonra yağı değişirsen iyi olur, kolay gelsin sonrasında yapacak bişey yok lantis nasıl kullanılmayı hakediyorsa öle kullan :D;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim.

1000 km sıkıştırmadan kullanmak daha iyi olacaktır, sonuçta parçalar yeni ve de sürtünme fazladır, motor soğukken yüksek devir yapılmamalıdır, 1000 km sonra yağı değişirsen iyi olur, kolay gelsin sonrasında yapacak bişey yok lantis nasıl kullanılmayı hakediyorsa öle kullan :D;)

Saol Gürhan abi. çok sıkıştırmıyorum şehir içinde. en fazla 100 km/h yapıyorum şehir içi. şehir dışı en fazla 140 km/h yaptım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim cihan kardeşim. Gerçekten beni düşünerek söylüyorsunuz anlıyorum.

ama ustamın ilk yaptığı motor benimki değil. kendisinde 323 - 97 model sedan var. 12 bin km yi devirmiş. Rodaj yapmamış.

La olm uzatma ne diyosak yap işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

La olm uzatma ne diyosak yap işte :D

:D :D  tmm bi 100 km kullanayım hadi benzinde :D

şaka şaka inşallah alayımda benzinde binem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn ali gb motor yapıldıktan sonra yağını elinden geldiğince erken değiştir, bide unutmadan yağ değişim aralığı 10.000 diye biliyor ama araç çok şehir içi kullanılan bir araçsa yağ değişimi 7000 daha uygundur, zaten yağın rengi sarıdan pembe ve açık kırmızıya dönmeye, incelmeye başladığı anda değişilmelidir, illa 10.000 de değil bu kriteride 7000 lerde gözlemlersiniz zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...