Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Tartışma konusu tam olarak ney?

Benim ustanın eski kalfası, başka bir ustanın kalfasını getirmiş. Benim ustam diyorki senin ustanın topladığı arabayla benim topladığım arabayı kaldıralım, ben senin ustanın nasıl usta olduğunu o zaman anlarım diyor. o sırada benim kapakla uğraşıyor. benim kapak biraz eskimiş, burçları aşınmış, oraya gres yağı sürüyor yenisini alana kadar.

Gece saat yaklaşık 10:30. 01:00' a kadar oturduk :) ben sonra eve gittim onlar daha ordaydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustan kendine niye bu kadar güveniyor ki. Ve araç kaldırmak neyin kriteri ?

Kendinin iddiası yok ama, biri bi iddiada bulunuyorsa kendisine karşı, o da diyorki o zaman kendi ustanın topladığı arabayı benim topladığım araba ile kaldıralım diyor. O zaman ben senin ustana usta derim diyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğanların, E30 ların memleketinin havasını soluyarak onlar gibi oldun zaten sende. Zakkum yaprağı iç emi. Yolda görsem polise ihbar ederim seni :D

İşte tok açın halinden anlamaz pis yeşilaycı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lantisci arkadaşlar, 2. vites kaçı gördünüz ?

~130kmh (125 i ecicik geçiyor)

Aynen öyle Sezer usta, ne zannettin, Cihan tanışınca sana anlatır durumu  :D

Olm ben hatim indirdim sanayi adamlarına öyle ustaya mustaya mest olup ballandırıp anlatmam :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

~130kmh (125 i ecicik geçiyor)

Olm ben hatim indirdim sanayi adamlarına öyle ustaya mustaya mest olup ballandırıp anlatmam :P

Benim ki de hemen hemen 125 felan oldu, ve elektrik kesti. Yani ustam yaptı, ben yanındaydım :)

Ballandır demiyorum ya, bende yapmam onu, ustanın işini iyi yaptığını söylemeye çalışıyorum haftalardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2'de 130 yapan lantisciler ne içiyorsanız aynısından ben de istiyorum.

Lantis'i kitabını yazacak kadar iyi tanıyan bendeniz, max speed 110 diyorum. O şanzıman 130 a izin vermez.

Bkz örnek ;

Not : Yalnız 110 km/h sürati ben yapıyorum, ustam binerse ne olur bilmem o 200 leri zorlayabilir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunun Lantis olduğuna eminmisin sezer usta. devir saati sağda :) ayrıca adam 3. viteste anca 120 felan diyor herhalde. devir saati birden bire hemen nasıl red line'ı görüyor ki. bi de araba 650 km de daha nasıl oluyorsa. Km düşürmüşler herhalde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi de araba 650 km de daha nasıl oluyorsa. Km düşürmüşler herhalde :D

Bilmediğin konularda konuşmak veya yorum yapmak insanı yanıltabilir Ali... Gerçi deveye sormuşlar diycem ama neyse... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunun Lantis olduğuna eminmisin sezer usta. devir saati sağda :) ayrıca adam 3. viteste anca 120 felan diyor herhalde. devir saati birden bire hemen nasıl red line'ı görüyor ki. bi de araba 650 km de daha nasıl oluyorsa. Km düşürmüşler herhalde :D

Konuşmayim diyorum zorla konuşturuyorsunuz. Bir konunun içinde km sayacının en sağındaki beyaz hane aracın yakıt tüketimini mi neyini gösteriyor diye konu açan sendin, günlük km sayacı nedir bir google yap istersen.

Dünyada tek lantis sendeki değil, o 98' versiyon dijital km saatli ve devir saati sağda. Sendeki ile aynı motor hatta neredeyse %99'u aynı.

Yok o lantis değil serçe hey allahım..

Yalanmı söylüyoruz ibibik o sularda kesiyor işte

He canım he arabana binmesem inanacam. Ahmet T geldi aklıma megane ile 12000 rpm devir çevirdiğini iddia eden zat :D

Tamam siz 2 de 130 devam edin, top speed olarak da Ayrton Senna ile yarışırsınız artık..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konuşmayim diyorum zorla konuşturuyorsunuz. Bir konunun içinde km sayacının en sağındaki beyaz hane aracın yakıt tüketimini mi neyini gösteriyor diye konu açan sendin, günlük km sayacı nedir bir google yap istersen.

Dünyada tek lantis sendeki değil, o 98' versiyon dijital km saatli ve devir saati sağda. Sendeki ile aynı motor hatta neredeyse %99'u aynı.

He canım he arabana binmesem inanacam. Ahmet T geldi aklıma megane ile 12000 rpm devir çevirdiğini iddia eden zat :D

Tamam siz 2 de 130 devam edin, top speed olarak da Ayrton Senna ile yarışırsınız artık..

alırım anahtarını mayykkkk :D

dijitallerde fark ediyor mu ki? fark ediyorsa ok  ;)

Sezer usta bak video burda, altta da yazmış yorum kısmının üstünde 110'u görebilir diye, ama 120 yi gördüğünü söyledi benim usta. ben korkudan devir saatine bakamadım :)  demekki dijitallerde devir saati sağda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

+1907

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...