Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mini mini bir kuş donmuştu

Pencereme konmuştu

Aldım onu içeriye

Cik cik cik cik ötsün diye

Pırpır ederken canlandı

Ellerim bak boş kaldı...

Not: ( Konuyla bir bağlantısı yok şiiri görünce içimden geldi :D )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhakkak öyledir, ancak; ben her fırsatta bu muhabbeti yapmak istiyorum... Hoşuna gitmiyorsa tadma... ;)

Sizinkisi biraz son günlerin fenomeni vermicem e döndü sanki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizinkisi biraz son günlerin fenomeni vermicem e döndü sanki

Senin bakış açınla ilgili, nereye dondurursen artık... Diğer fenomen amcaya dikkat et ama... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzetmeyi Size ithaf ettim amcayla işim yok ;) bizim bakış açımız her görüşe açık lakin sizinki sürekli herkes bana dönsün durmadan pohpohlanıp abi gitme demeler acıtasyonlar vs..

Cidden hiçmi sıkılmıyorsunuz her konuya kıyısından köşesinden ben gidiyorum iliştirmekten

Edit:imla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Napıyorsunuz siz ya  ;D konuyu baltalamayalım, teknik bilgi paylaşalım... yağ olur, 2. vites 120 olur, parça fiyatları olur, drag yarışları olur, iyi usta nerde olur olur...

foto paylaşalım, video paylaşalım, kalp kırmayalım...

Müdüriyet...  Saygılar...  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benzetmeyi Size ithaf ettim amcayla işim yok ;) bizim bakış açımız her görüşe açık lakin sizinki sürekli herkes bana dönsün durmadan pohpohlanıp abi gitme demeler acıtasyonlar vs..

Cidden hiçmi sıkılmıyorsunuz her konuya kıyısından köşesinden ben gidiyorum iliştirmekten

Edit:imla

SANA NE CANIM KARDEŞİM... SANA NE !!

Bak sen işine gücüne...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin yağın fotosunusa at artık da milletin yüreğine bi su serpilsin

Harbi la unuttum. Fotosunu çektim de, daha atmadım.

Bugün ustanın yanındaydım öğlen. Bir adam 15 bin olmuş daha yağı değiştirmemiş, ustamın babası değiştir diye zorluyordu adamı, motora yazık diyor. yağ özelliğini kaybeder belli bir zaman sonra. Bende dedim, "abi yağ motorun yarısı demektir" diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Harbi la unuttum. Fotosunu çektim de, daha atmadım.

Bugün ustanın yanındaydım öğlen. Bir adam 15 bin olmuş daha yağı değiştirmemiş, ustamın babası değiştir diye zorluyordu adamı, motora yazık diyor. yağ özelliğini kaybeder belli bir zaman sonra. Bende dedim, "abi yağ motorun yarısı demektir" diye...

Ben de geçen bi adamla tanıştım, adam 90 model 323 ün fabrikasyon yağını kullanıyormuş. 24 yıl oldu hiroshima da doldurulan yağ aynen devam abi dedi. 250 bin km oldu , hafif bi kararma var ama o da napalım idare edecez diyor. Bir de benim ustam senin ustanı döver dedi korktum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SANA NE CANIM KARDEŞİM... SANA NE !!

Bak sen işine gücüne...

Benim olduğun konuda yazıyorsanız benide ilgilendirir.rica ediyorum bu başlıkta dur gitme türk filmi replikleri beklemeyin güzelim konuyu muhabbeti hiç ediyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim olduğun konuda yazıyorsanız benide ilgilendirir.rica ediyorum bu başlıkta dur gitme türk filmi replikleri beklemeyin güzelim konuyu muhabbeti hiç ediyorsunuz

Sen bilirsin artık, yapacak bir şey yok... ;) Bulunduğun her konuya gereksiz yazışmalarım bolca olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de geçen bi adamla tanıştım, adam 90 model 323 ün fabrikasyon yağını kullanıyormuş. 24 yıl oldu hiroshima da doldurulan yağ aynen devam abi dedi. 250 bin km oldu , hafif bi kararma var ama o da napalım idare edecez diyor. Bir de benim ustam senin ustanı döver dedi korktum.

Sezer sen esipiri yapma b*kunu çıkarıyon gardaş  :D

Yaklaşık 1500 km sonra yağın rengi bu...

ioqdsx.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün arabanın yağını değiştim. Tam 4 ay geçmiş üstünden ve 7600 km kullanılmış. Bunun çoğunluğu şehirlerarası olmasına rağmen yağ siyaha dönmüştü bildiğin. Yağın modeli 10w40 magnatec. Bu sefer 5w30 mobil super3000 koydum. Bakalım bu sefer Ali'nin dediği kilometreleri görebilecek miyiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen bilirsin artık, yapacak bir şey yok... ;) Bulunduğun her konuya gereksiz yazışmalarım bolca olacak...

Her zaman olduğu gibi..gerekli olsa domestos olmazdı sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün arabanın yağını değiştim. Tam 4 ay geçmiş üstünden ve 7600 km kullanılmış. Bunun çoğunluğu şehirlerarası olmasına rağmen yağ siyaha dönmüştü bildiğin. Yağın modeli 10w40 magnatec. Bu sefer 5w30 mobil super3000 koydum. Bakalım bu sefer Ali'nin dediği kilometreleri görebilecek miyiz.

Kardeş benim ustam magnatec ile 12 bin km yapmış. Bu rakam abartı geliyor size ama, motor yeni yapılmış. magnatecten önce orta kalite bir yağ konulup 5 bin km binilmiş sonra magnatec 10/40 koyularak yapılmış olan km 12 bin. Benim resimdeki yağda orta kalite bir yağ, yeni yapılan motorun kirini almak için koyuldu. 5 bin km sonra değişecek, magnatec 10/40 koyulacak.  görüldüğü üzere yağda kararma felan yok  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi yağ ile kötü yağ arasında 20tl oynuyor.bence sizde 20tl için kumar oynamayın kiri almak için koydunuz yağıda adam gibi yağlar kullanın.ustanın ne dediğini boşverin para sizin araba sizin,ölmezsiniz 20lira ile

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sezer sen esipiri yapma b*kunu çıkarıyon gardaş  :D

Yaklaşık 1500 km sonra yağın rengi bu...

ioqdsx.jpg

Senin varlığın başlı başına bir espri zaten GARDAŞ ;):D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...