Jump to content

Mazda 323 Aracıma Su Ekledikçe Su Azalıyor

ali gb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dostum bu iş tam çorbaya döndü  :D Herkes memnun olduğu yere gitsin en iyisi bu. Bu işin standartı yok yani, Ali için en iyisi olan Veli için en kötüsü olabiliyor, yapacak bir şey yok.

Yani tabiki memnuniyet ve iyi kötü durumlatı göreceli bir kavramdır kişiye göre değişkenlik gösterir.

Ama benim şiddetle gözlemlediğim şey servis ciddiyeti yok ustalstında elemanlarında çok sanayii ağzıyla konuşuyorlar müşteri ile yetkili serviste bu kabul edilemez,birde rahat çalışanları bir cevap almak iş yaptırmak için 4 döndürüyorlardı adamı.birkaçkez şahit olunca birdaha hiçbirşey için tercih etmedim.illakide yetkili olacaksa başayar candır

-ali nin durumuna gelirsek,yetkili serviste,servis müdürü bana kızacak bağıracak filan vallahi emdiği sütü fitil fitil çıkartırım oracıkta yedirrim o laflarını tektek ona.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 433
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• SeZaR_323

42

• domestos

38

• ali gb

161

• Revolution

62

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ali nin durumunda direk bağırma felan yok galiba, adamın sinirlendiğini hissetmiş yanlış anlamadıysam.

Y aben bu hertere iki defa gittim, ikisinde de özellikle servis müdürü olan Cem Bey çok ilgili ve alakalıydı. Ustalara da sağolsun güler yüzlü idi her sorduğuma cvp vermeye çalıştılar. Bne bir sıkıntı henüz yaşamadım, yaşayana kadar devam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali nin durumunda direk bağırma felan yok galiba, adamın sinirlendiğini hissetmiş yanlış anlamadıysam.

Y aben bu hertere iki defa gittim, ikisinde de özellikle servis müdürü olan Cem Bey çok ilgili ve alakalıydı. Ustalara da sağolsun güler yüzlü idi her sorduğuma cvp vermeye çalıştılar. Bne bir sıkıntı henüz yaşamadım, yaşayana kadar devam  :D

Hocam adam bana bağırdı ama avazı çıktığı şekilde değil. Azarlayacak şekilde bağırdı.

Size ilgi ve alakaları sizin aracınız onlar için gelecek vaadettiği için olabilir. Ayrıca aracındaki eski tek nokta lovatoyu, tankı değiştirmeden, sadece bağlantıları yapmaya 1000 tl dediler. Atikerin kendi bayisi komple tanklabirlikte 900 e takıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam adam bana bağırdı ama avazı çıktığı şekilde değil. Azarlayacak şekilde bağırdı.

Size ilgi ve alakaları sizin aracınız onlar için gelecek vaadettiği için olabilir. Ayrıca aracındaki eski tek nokta lovatoyu, tankı değiştirmeden, sadece bağlantıları yapmaya 1000 tl dediler. Atikerin kendi bayisi komple tanklabirlikte 900 e takıyor.

Hiçmi bişey demedin ses çıkarmadın alttan aldın? Kan sebebi yani öyle adam azarlamak

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiçmi bişey demedin ses çıkarmadın alttan aldın? Kan sebebi yani öyle adam azarlamak

Tabi söyledim. Adamın dediği "alıyorsunuz bu arabaları ondan sonra itiraz ediyorsunuz" demek oldu. yok canım öyle kan sebebi felan olmaz, yani sakin bir insanım, ayrıca adamın kandırdığına kaanaat getirince terk ettim orayı. ben biraz fazla soru sordum galiba ona sinirlendi. Eski sanayideki ustamada çok soru sormuştum, oda biraz gıcık olmuştu sanırım. :) salla cihan boşver.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi söyledim. Adamın dediği "alıyorsunuz bu arabaları ondan sonra itiraz ediyorsunuz" demek oldu. yok canım öyle kan sebebi felan olmaz, yani sakin bir insanım, ayrıca adamın kandırdığına kaanaat getirince terk ettim orayı. ben biraz fazla soru sordum galiba ona sinirlendi. Eski sanayideki ustamada çok soru sormuştum, oda biraz gıcık olmuştu sanırım. :) salla cihan boşver.

Soracaksın tabi müşterisin sen gık demeden sabırla cevaplayacak.bunun haricinde bir tavır gördüğün hiçbir adama iş yaptırma.para senin araba senin,itirazda edersin küfürde buna kimsenin laf etme lüksü yok.sen cebinde paranla 900-1000tl gibi takamı harcamak için gittiysen eşşek gibi tebessüm edecek ne demek alıyosunuz bu arabaları onlara tekmik verecek millet mal alırken.hiç çekinme ver veriştir iyin g..ne sok öyle adamı.hiçbiri müşterimin yanında başka bir müşteriyle münakaşa edemez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soracaksın tabi müşterisin sen gık demeden sabırla cevaplayacak.bunun haricinde bir tavır gördüğün hiçbir adama iş yaptırma.para senin araba senin,itirazda edersin küfürde buna kimsenin laf etme lüksü yok.sen cebinde paranla 900-1000tl gibi takamı harcamak için gittiysen eşşek gibi tebessüm edecek ne demek alıyosunuz bu arabaları onlara tekmik verecek millet mal alırken.hiç çekinme ver veriştir iyin g..ne sok öyle adamı.hiçbiri müşterimin yanında başka bir müşteriyle münakaşa edemez

Evet. Zaten bıraktım o ustayı. Allahtan ki bırakmışım. İyiki motoru da ona açtırmamışım.

Soru soranı sevmiyorlar demekki. Kendi bilgisizliği çıkıyor ortaya. 1 sene önce rolanti sıkıntısından dolayı gaz kelebeği değiştir dedi, ama şimdi öyle birşeye gerek yok. Adamı sinirlendiriyorlar ya :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nea:

Yok yani servis müdürü eski araba alıp sora böle geziyosunuz manasında laf etmişya ona istinaden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O şekilde söylemesi başlıbaşına yanlış zaten, hesap verecek değiliz birilerine araba alırken, ona yada kime ne. Ama küfür her türlü her ortam da yanlış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustaların çoğunluğu çok soru soran, her şeyi irdeleyen , işten anlayan müşterileri istemezler, nedenide şu; bir problemi çözemeyince veya tespit edemeyince alakasız sebepler uydurma lüksleri kalmıyor da ondan, ama işinin ehli kendine güvenen vede sorunu tık diye tespit eden ustalar konuşmaktanda bilgilendirmektende çekinmiyolar ve öyle esnaf kişileri bulup onlara tamir ettirmek gerek Mazdaları.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustaların çoğunluğu çok soru soran, her şeyi irdeleyen , işten anlayan müşterileri istemezler, nedenide şu; bir problemi çözemeyince veya tespit edemeyince alakasız sebepler uydurma lüksleri kalmıyor da ondan, ama işinin ehli kendine güvenen vede sorunu tık diye tespit eden ustalar konuşmaktanda bilgilendirmektende çekinmiyolar ve öyle esnaf kişileri bulup onlara tamir ettirmek gerek Mazdaları.

Rektefiye attırdığım ustaya ümitsiz gitmiştim ama ne çok soru sorunca kızıyor, ne de bahane arıyor. aracın iğnesine kadar ayar çekiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ustama hertürlü hesap sorarım onu niye yaptın derim teknik detayını tektek açıklar gık etmez sağolsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ustama hertürlü hesap sorarım onu niye yaptın derim teknik detayını tektek açıklar gık etmez sağolsun

Adam işini seviyorsa anlatmaktan bıkmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar aracım bitti, 1 hafta önce bitti, şehir dışı yapıp geldim. ondan önce ustam test etti. 160 km kadar kadranı çıkardı. ustam 200-240 zorlayacaktı ama ben 160'a kadar dayanabildim :D o yüzden çıkmadı fazla. aracın motor haricinde de masrafları çıktı. Orjinal motor kulağı, triger ve bilyalar, Volan taşlaması VS... liste elimde ama yanımda değil.

Gidişinden gayet memnunum, eskisine göre baya baya fark etti.

Bir kaç ufak tefek masrafı kaldı. Carter aliminyum olduğu için altına muhafaza yaptırmamız gerek,

ön şase alt muhafazası, hava filtre hortumu çakmaydı, onun orjinali VS...

Şu an gaz ayarı yapılmadı daha, subaplar biraz kirlenince yapılacakmış. Şehirler arası yolda 22 kuruş yaktı, şehir içinde şu anki tesbitimde 34 krş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözün aydın ali allah tekerine taş değdirmesin ağız tadıyla binersin inşallah.

Bu arada intihara meyilli ibreti ne yaptın? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali abi araca neler yapıldı ve ne kadar masraf yaptın, işçilik dahil fiyat yazabilirmisin.

Neler değişip neler değişmedi paylaşabilirsen; forumun için iyi olur, bilgi sahibi olmuş oluruz.

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@ezmocesteri

teşekkür ederim hocam cümlemize. sana da inşallah.

@Revolution

teşekkür ederim kardeş. Allah senin tekerine de taş değdirmesin. :D o ibre hala kamikaze durumunda kendi haline bıraktım...

@hakanemre23

kardeş sadece işçilik 800+parçalar 1700 + rektefiyeci - tornacı vs işçilik 1300 + parçaları bonusa 9 taksit yaptırdık yani 1700 tl yi 9'a böldüler 188 tl vade farklı oldu, tek çekimmiş normalde bonusa taksit yok muş ama banka 9 taksit teklif etti 188 tl vade farkı ile, zaten parçalardan da 90 tl indirim oldu, normalde parçalar 1790 tuttu. aylık 210 tl ye geliyor 9 ay boyunca. ha usta elektrik tesisatını da kendi söküp taktı. normalde bi elektrikçi çağırsa bi 800 de o istermiş aslında.

devirdaim pompası sağlam, radyatör sağlam, egzos sağlam, buji kabloları sağlam vs...

usta iğnesine kadar inceleyip ayar yaptı Allah razı olsun.

@Sezer usta

ustam rodaja gerek olmadığını söyledi. o sıfır araçlar için geçerli dedi.

Allah razı olsun ustam teşekkür ederim.

Bu arada Conta Çelik conta :) fabrikasyonuda çelikmiş. ustam lantislerin conta yanmaz dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...