Jump to content

Mazda 323 1999-2000 Familia İnternet Fiyatları Hakkında

evrimdoga

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Foruma yeni katıldım ve belirtmeliyim ki gerçekten ufuk açıcı bir site. Mazda konusunda engin bilgiye sahip Dostlar, sizlere cavaplamanızı istediğim bir kaç sorum olacak;

1- Ben de mazdam olsun dileyen ve isteyenlerdenim ancak sahibinden gibi internet sitelerinde mazda 323, 99-2000 familia fiyatlarına baktığımda 16.500-18,500 aralığında. Sonuçta binici insanlarız. Fiyat/performans açısından mazda ilk tercihimdi ama bu fiyatları görünce 2004 nissan Almera almak daha mantıklı geldi. Sizce internetteki fiyatlar gerçekten balon mu, yaz dönemi diye mi bu kadar fiyatlar uçuk yoksa gerçekten mi fiyatlar bu seyirde mi? eğer böyle ise kasım-aralık aylarını bekleyeceğim.

2-  Ben sürekli uzun yolda kullanacaım için sizce mazda doğru bir tercih mi?

3- Mazda ile Nissan Almera arasında fark, artılar ve eksiler nedir?

Şimdiden bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda yolda bırakmıyor ama içine aldığı sesler yüzünden uzun yol yorucu oluyor. tabi bu parayada düzgün bir audi yada mercedes bulamazsınız. ya eski model alman alıp konforlu gideceksiniz yada sese katlanıp sorunu az olan bir japona bineceksiniz.

fiyat olarakta 16 civarına temiz bir 323 alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda yolda bırakmıyor ama içine aldığı sesler yüzünden uzun yol yorucu oluyor. tabi bu parayada düzgün bir audi yada mercedes bulamazsınız. ya eski model alman alıp konforlu gideceksiniz yada sese katlanıp sorunu az olan bir japona bineceksiniz.

fiyat olarakta 16 civarına temiz bir 323 alınabilir.

Klimalı ve abs li bir 323 alınabilir mi 16 civarına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilanlara bakınca alınabileceği görünüyor. kış dönemine göre 2000 lira kadar artırmışlar fiyatları ama pazarlıkla alınabilir rahat. hatta 99 626 bile alınabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

99 model 23 aracım var. Daha önceki sahibi hiç bakmamış desem yeridir.

Çok dayanıklı, sağlam, yola giden bir araç. Dosta tavsiye edilecek cinsten bir araba. Tavsiye ederim.

Sürüş olarak güncel C sınıfı bir araçla arasında fark görmüyorum. 160km de direksiyonu tek elle tutarak gidersiniz.Aracım 260bini geçti. 2014 model mazda 3 alacak param olana kadar binmeyi düşünüyorum.

Fiyatlara gelince 2.el fiyatları, son 1-2 yılda saçma bişekilde arttı. Eskiden temiz olanları 12-14 aralığındaydı. Sıkı pazarlıkla yine aynı fiyatlara alınabilir. Klimalı olanı almaya çalışın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece mazda için değil genel olarak şuan piyasa özellikle son 2 aydır çılgınca yükselmiş durumda.kışı beklemenizi tavsiye ederim illaki düşer diyemeyiz ama haybeye 2-3 bin fazla vermemek için değer.lakin 2000 model bir 323 içinde 16000 ödenebilir bir rakam şahib doğandanda aZıcık yüksek oluversib adam 99 doğanı 13 e satıp müşteri bulabiliyor.gönül ister herkes gönlündekine gönlündeki rakamşa binebilsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ikinci el olarak alacağın arabanın geçmişini iyi bilmen gerek, benim aracın kaza kaydı yoktu ama, motoru 1000 km de 1 litre yağ yakıyordu. motoru yaptırmadan önce o şekilde muayeneden geçti. geçen sanayiye 2001 model 1.6 honda geldi, arkadaş çok beğenmiş, ustam kaputu kaldırır kaldırmaz, daha önce kapağı yapılmış dedi ve araç takviye bidonundan fena buhar fışkırıyor. rolantide bile egzozdan duman atıyor. ve adam 16 lira demiş hondaya.

kafam rahat olsun diyorsan, motoru ölü bi araba alıp motorunu yaptırıp binmek en iyisi. yani örnek olarak: 97 - 98 323 ler var, 9-10 tl den fiyatı var. 3500 motor yaptırsan düz hesap 14 bin tl ye sıfır motorlu araca binmiş olursun. 2000-2001 model alacağına böyle yap daha mantıklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...