Jump to content

Suzuki Vitara 2015


emregc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Suzuki Ekim ayında Paris Motor Show’ da tanıtacağı 2015 Vitara’ yı duyurdu. Tasarımı biraz tanıdık gelebilir çünkü 2015 Vitara Geçen yılki Frankfurt Motor Show’ da Suzuki tarafından tanıtılan iV-4 konseptinin üretim versiyonu. Japon marka ‘’Vitara’’ ismini geri getirmek için bir karar verdi. Önden çekişli modeli standart olacak ama daha fazla para verebilen müşteriler için SX4 S-Cross’ dan alınma ALLGRIP çekiş sistemi özelliği ile satın alınabilir.

Önümüzdeki bahar ayında Birleşik Krallık’ ta satışı planlanan Vitara sayısız renk ve döşeme seçenekleri ile kişiselleştirme konusunda çok cömert. Tüm ayrıntılar 2014 Paris Motor Show’ da ilk basın gününde açıklanacak.

Alıntı: otopark.com

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Suzuki,  Grand Vitara adından artık vaz geçmiş görünüyor .  2015 Vitara , IV-4 konsepti baz alınarak üretildi ve selefine nazaran daha şehirli özelliklere sahip. Bakalım bu sınıfda lider olan CX-5 e rakip olabilecek mi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emre çok ama çok yaşa. Yahu dün aynı başlıklı konuyu açtım. Mesajımı yazdım, bir iki haberi senin gibi alıntıladım. Fotoğrafları hızlı resim ile getirdim filan derken. Araya iş güç, telefon girdi. O esna bir sürü pencere açık kalmış bilgisayarımda. Ben yoğunluktan tutup, forumda ki yeni konu penceremi kapatmayayım mı !!  :kafa: Mesajın içinde senin ismini de anmıştım, Emre'cim senin için diye..Tabi bu durum başıma gelince, bütün enerjim bitip, şevkim kırılmıştı..

Açmış olduğun bu konu iyi oldu vallahi.

Bu model Paris otomobil fuarında gün yüzüne çıkacakmış. Motor seçenekleri ile ilgili bilgiye ulaşamamıştım ama. Bilmiyorum SX-4 Cross modelinde ki motor seçenekleri acaba, bu modelde sunulur mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç Macaristan fabrikasında üretileceği için Avrupa beklentilerine uygun küçük motorlu versiyonları olacağını düşünüyorum, yani bir 1.6  120 hp dizeli olabilir muhtemelen...

Ayrıca fiyat ve kalite anlamında Japon SUV larından daha düşük olacağını öngörebiliriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra ...

Suzuki Vitara Paris Motor Show Fuar'ından Kareler.

Suzuki Vitara paris otomobil fuar'ında tanıtıldı. Önümüzdeki yıl bahar ayında satışa sunulacak model Nissan Juke ve Opel Mokka gibi modellerin yer aldığı segmenti hedefliyor. 1.6 litrelik motor seçeneği olacak olan modelde ALLGRIP sisteme de yer verilecek.

Kaynak: Alper GÜLER

5RL04L.jpg

02lX8B.jpg

4R1ADG.jpg

JEq9XQ.jpg

OdVbkD.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emre abi senin kasa bundan daha iyi bence.

Arkası ne öyle ya bunun, çirkinlikte Ssang Yong ile yarışır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...