Jump to content

Mazda2 Ön Tampon

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba,

geçen araba pazarında bir mazda 2 gördüm kaç model bu dedim 2009 dedi ama makyajlı kasa yani 2012'ler gibi görünüyordu. adam ön tamponu makyajlı kasadan aldıkları bir tamponla degiştirdiklerini söyledi.

bu konuda bilgisi olan var mı mümkün mü böyle bir şey? yani kesip biçme gibi bir durum olmadan olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşım var, makyajsız 2. Nesil Mazda3'ü var. Bir buluşmada servisteki arkadaşa "ön tampon makyajlıyla bir birine uyar mı değiştirsek diye sormuştu. Değişebilmesi için epey bir kesip biçme gerekeceğini söylemişlerdi. Tamponların montaj yerleri, sekmanları falan farklı yerlerdeymiş.

Mazda2 için de durumun farklı olacağını zannetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşım var, makyajsız 2. Nesil Mazda3'ü var. Bir buluşmada servisteki arkadaşa "ön tampon makyajlıyla bir birine uyar mı değiştirsek diye sormuştu. Değişebilmesi için epey bir kesip biçme gerekeceğini söylemişlerdi. Tamponların montaj yerleri, sekmanları falan farklı yerlerdeymiş.

Mazda2 için de durumun farklı olacağını zannetmiyorum.

hocam adam takmıştı ve sorunsuz görunüyordu. şimdi netten baktım da oturma yerleri far hizası falan birebir aynı gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam adam takmıştı ve sorunsuz görunüyordu. şimdi netten baktım da oturma yerleri far hizası falan birebir aynı gibi görünüyor.

Belki Mazda2'de durum farklıdır. Ben Mazda3'te zor oluyorsa, Mazda2'de de aynı durum olabilir diye fikrimi belirtmiştim. Dediğiniz gibiyse işiniz kolay.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...