Jump to content

1991 model 626 4 cam sorunu

tekin09
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum aracımın camlarında sorun var motoru çalıştırmadan inip kalkmıyor sanayide 60 tl verdim temizleyip yağladıklarını söylediler ama 2 gün sonra aynı sorun tekrar etti sitede biraz araştırma yaptım arkadaşlar deterjan ve slikonlu speryden bahsetmişler bende bunları denemek istiyorum fakat malum ilk arabam ve anlamıyorum ama bir yerden başlamak gerek diye düşündüğümden kendim yapmak istiyorum sizlerden ricam daha önce yapan arkadaşlardan tarif etmeleri veya varsa resimli anlatım (sitede varsa admin den özür diliyorum ) saygılar teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba. camın gezdiği lastikler yumuşamış ise cam inip kalkarken camı rahat bırakmıyor. bende silikon sprey gibi şeyler kullandım ama hep birkaç günlük oldu. cam krikosunda sıkıntı yoksa eğer cam lastiğini değiştirmeni tavsiye ederim. ben lastiği değiştirdikten sonra bu sıkıntıdan kurtuldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Lastikleri bulamazsınız. Ben aynı problemi sprey silikonla çözdüm. sprey silikondan önce sağolsun yağlayan ustaların o pis motor yağını o lastiklerden temizlemelisiniz. lastikler sünger gibi yağı çekiyor ve şişiyor. sonra da camı sıkıştırıp çalışamayacak hale getiriyor. güzel bir balata spreyi alın kapının döşemesini sökün ve bitene kadar kanallara ve lastiklere sıkın. iyice aksın siyah siyah görürsünüz zaten. sonra aynı yerlere sprey silikonu sıkın aradaki farkı göreceksiniz.

kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

sorunumun kaynağını buldum arkadaşlar cam motorum şahin yada doğan a aitmiş bu mazdanın değil dedi mazdacı usta saolsun bişeyler yaptı sorunum büyük ölçüde azaldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...