Jump to content

Alınık Mazda 3 Sedan

serkan306

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi Günler arkadaşlar, ramazan bayramından önce Mazda 3'ümü satıp 2007 model Honda Civic 1.8 Executive aldım. Aracın diğer sedan Civicler içinde özel bir yeri vardır. Birçoğu 1.8 olanları hatchback bilir ancak bu sedandır. İlanı burada açıyorum çünki asıl niyetim takas yapmak, Mazda 3 sedan bir araçla takas yapmak istediğim için burada açtım, satmak niyetinde değilim. Aracın özelliklerinden bahsetmek gerekirse. 1.8l 140 hp i-vtec motoru var, 121.000km'de, lpgsi BRC marka, 70.000km'de takılmış. Araç 1.8 litre olmasına rağmen şehir içinde normal kullanımda maksimum 30kr/km yakıyor çok ilginç, inamayanlar için test yaptırabilirim. Kullanımı çok zevkli adeta 5.000 devirden sonra uçuşa geçiyor. Hızını hiç belli etmiyor Mazda gibi. Hondaları çok iyi bilmiyorum ancak Civic Premiumlardan ekstra olarak tek bu araçta otomatik katlanır aynalar var, sanırım birde 6lı mp3 çaları ekstra, diğerlerinde tekli mp3çalar  olması lazım. Özelliklere bu linkten bakılabilir:

http://www.kisakurek.com.tr/modeller/civic_sedan/civic_sedan_teknik.html

Aracı Ankara'da Bosh Service'de eksper yaptırdım sağ sol yanları komple macunsuz boyalı, bagaj kapağı değişmiş çıktı. Motor, şanzıman ve diğer aksamlarında sıkıntı yok. Şanzımanı 5 ileri tam otomatik f1 şanzıman. Full donanımdan tek eksiği deri koltuk, ben sevmiyorum zaten. Aracı değiştirme sebebim de hem Mazda'ya geri dönmek hem de ev aldım tadilat yaptıracağım, buna katkısı olması için üzerine para almak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...