Jump to content

Shark fin antenna

Guest uyumsuzelement
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 230
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

14

• Mücahit

20

• Ali

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

ister tabi abi sedan nede olsa  :D

tabiki sedana ne yapsan yakışıyor sizinki gibi ne idüğü belirsiz bişey deil Volkan hem utandıgın için arabayı garajından cıkaramıyon  hemde sedana laf atıyon... mazda 6 diye artislik yaparken hatırla 6 da sedan :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiki sedana ne yapsan yakışıyor sizinki gibi ne idüğü belirsiz bişey deil Volkan hem utandıgın için arabayı garajından cıkaramıyon  hemde sedana laf atıyon... mazda 6 diye artislik yaparken hatırla 6 da sedan :2funny: :2funny:

kompakt sınıfta sedan kadar gereksiz bi araba olamaz bence,Mazda 6 orta sınıf bir araba,o sınıfta da hb düşünülemez zaten  ;D ayrıca ben utandığımdan değil,çıkardığımda insanların gözleri kamaştığı için tutuyorum garajda,yazık insanlarada yani  :D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saol saol saol shark anten işi bitti şimdi ön kaput amortisörü bekliyorum :D

işte onu bende istiyorum yaaa,bi bak bakalım Bülent abim,gerçekten iyi bişeyse alıyım bende  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

işte onu bende istiyorum yaaa,bi bak bakalım Bülent abim,gerçekten iyi bişeyse alıyım bende  :)

istemekle olmuyor genç aksiyon lazım :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullan çok yakışmış, lakin fotodan mıdır nedir renk tutmamış gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Güle güle kullan çok yakışmış, lakin fotodan mıdır nedir renk tutmamış gibi geldi bana...

saol abi arac  pislik içinde parcada yeni önce bende tutmamış dedim sona yaklaşık 5 kişi ok ledik
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Seni çözmüş de beni çözememiş, alıntı yaptığım mesajın intikamını aldığımı anlıyamadı... :geyik:

seni çözmek ne mümkün abi sen komitacı adamsın :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...