Jump to content

Mazda6 Buji

Scorpions_64
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, malum aracı yeni aldığım için rutin ağır bakımlarını yaptırdım geriye buji ve buji kabloları kaldı. 1 saat kadar sitede buji konularını okuyorum ama kafam baya bir karıştı    :o

şimdi aracım 2005 model mazda 6 sport kasalardan. aracım brc marka lpg mevcut, buna hangi model, marka buji almalıyım? bazı arkadaşlar IFR6E11 önermiş, benim araca bu buji uygunmudur? birde buji, buji kablosu vs. satan güvenilir site öneriniz nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçlar iridyum buji kullanırlar, iridyum bujiler 100.000 KM ömürlü olarak bilinir ama genelde serviste 70-80 bin km 'de değiştirirler. Tabi bu rakamlar benzinde kullanım için, gaz ile kullanımda yüksek ısıda çalışmaktan dolayı daha erken değişim gerekir muhtemelen. Yetkili serviste 4 adet iridyum bujinin şu anda ki fiyatı 165 TL .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araçlar iridyum buji kullanırlar, iridyum bujiler 100.000 KM ömürlü olarak bilinir ama genelde serviste 70-80 bin km 'de değiştirirler. Tabi bu rakamlar benzinde kullanım için, gaz ile kullanımda yüksek ısıda çalışmaktan dolayı daha erken değişim gerekir muhtemelen. Yetkili serviste 4 adet iridyum bujinin şu anda ki fiyatı 165 TL .

eyvallah kardeşte, uşak ilinde ikamet ediyorum malum burda mazda servisi yok o yüzden lpg için hangi model hangi bujileri almalıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...