Jump to content

1. Nesil Mazda3 HB Silecek Önerisi

BurhanBatat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda3 2005 HB için bende 2 ön 1 arka silecek almak istiyorum.

Hiç anlamıyorum bu işlerden, servise sordum 3 silecek 120 Lira dedi, dedim kalsın, gerekirse camı açarım kafamı çıkarırım :)

Fiyatı uygun 3 adet silecek nerden bulabilirim. İstanbul'da yer fark etmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB için arkada sileceklerde alternatif yok maalesef. Mecbur servisten alınacak

Diğerleri için 47.5 ve 52.5 cm ebatlarında sidepin / muz silecek almanız yeterli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HB için arkada sileceklerde alternatif yok maalesef. Mecbur servisten alınacak

Diğerleri için 47.5 ve 52.5 cm ebatlarında sidepin / muz silecek almanız yeterli.

Yandan delikli olmak şartı ile
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Ben bu sidepin bağlantı tipine sahip sileceklerden bir türlü bulamadım yahu. Hepsiburada da Mazda silecek diye koymuşlar ama çok güvenemedim. Alan biri varsa nereden aldığını paylaşabilir mi? Eski kasa 3 lerden benimki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar ebatlara burdan baktım ,hepsiburada com da unıverseal va 6 aparatlı,bizim için olan aparat içinde var .Sipariş verin gelsin ben aldım.

Aynısını focus olan arkadasa da aldık.bi yanlıslık oldu 15 lıralık sılecek yanında 80 tl lık madenı yag ve koruyucu gonderdıler:s

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

2005 HB Mazda 3 arka silecek için hala servis dışında bir alternatif yokmu arkadaşlar, bendeki arka silecek ölmüş ve çok ses yapıyor, arka sileceğin uç kısmı çıkabilen versiyon, girişi pinli degilde içe tırnak geçmeli dün söküp baktım, ucu çıkabilen olduğu için alternatif verdır gibi geliyor bana araştıracağım bulursam haber veririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Mazda 3 Touring 2010 modelin silecek ebatlarını söyliyebilirmisiniz ???

Akşam ölçebilirsem söylerim.

Bu arada servislerde artık sadece lastik değişimi de yapabiliyorlarmış, hafta sonu öğrendim.

toplamı 34 TL ye felan geliyor ( 20 + 14  / KDV hariç olması lazım )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Evet ben Ankara da yeni açılan SMB de sadece lastikleri değiştirdim. Yoksa yanmıştık komplesi çok pahalı sadece şoför tarafı 80 küsür KDV.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar aracımın sileceklerini değiştirmek istiyorum.

Muz tipi silecek olarak aşağıda ki ürünlerden hangileri uyumlu olur acaba ?

1-  http://www.n11.com/bosch-silecek-her-marka-modele-uygun-aerotwin-muz-silecek-tek-P36209732

2- http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otm47s062&categoryId=60003680&sku=OTM47S062&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=CITRjqeKmMICFQPHtAodoX0AcQ

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Bizim araçlarda silecek deposu için seviye sensörü yok mu? Bir önceki aracında (mazda 3 impressive) seviye düşükse uyarı çıkıyordu, bunda çıkmıyor, normal mi? 
    • thearchitect
      Yazan: thearchitect
      Merhaba,yeni mazda 3 sahiplerine bir sorum olacak,siz de silecek sesinden rahatsiz misiniz?yalniz bahsettigim ses ozellikle surucu tarafindaki silecek en dik konuma geldiginde cikan ses..
    • nutcracker
      Yazan: nutcracker
      arkadaslar silecekleri servisten baska bi yerden alma sansımız varmıdır ?

• Yeni Oluştur...