Jump to content

Mazda 5

mehmet06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar herkeze selamlar yaz aylarina dogru izine gidecegim bir araba bakiyorum ve büyük ihtimal mazda 5 olacak arabasina göre fiyatlari burda cok uygun bütce 10bineuro civari 2007 üsttü ve dizel 143 ps olanlardan 110 ps cok ama bana göre agir kalir diye düsünüyorum sizlere örnek bir ilan vereyim asagi yukari bu sekilde olacak http://www.willhaben...?adId=101588473&benim duydugum kadari ile dayanikli bir araba sorunlari varmidir acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Link bende açılmadı. Yine foruma yönlediriyor.

Kullandığım bir araç fazla övmeye gerek yok. Benim kullandığım 1,6 motor, 115 ps olanı. Daha dün 2000 km yol yaptım.Araçta 5 kişi ( ortalama 85 kg.) ve full dolu bagaj ile ciddi bir rampada bile 1 - 2 - 3. vitese çıkabiliyorsun. Uzun yolda kesinlikle gitmem demiyor. Ne kadar basarsan kaşılığını veriyor. 143 ps olanı sanıyorum donanım olarak üstündür ve yakıtta daha verimlidir. (Türkiye de yok olsa bende düşünürdüm.)

Kısacası sanıyorum gurbetçisin ve bu tür araçlar tam size göre. 3. sıra koltukları açmaz isen sizin için önemli olan geniş bagaj kapasitesine de sahip olabilirsin. Avrupada bu sınıf araçlar içerisinde en çok tutulanı VW Touran modelidir. Ama Mazda aynı Türkiye de olduğu gibi tam anlamıyla tanıtılamamış olması kolay tercih edilen bir marka olmanın dışına itilmiş durumdadır. 

Bu sene arabamı aldığımda "Zonguldak'ta Tek" sloganıyla arkadaşlarıma hava atarken Amanya'dan gelen 3 adet Mazda 5 bu tezimi çürümüştü. ( gurbetçiler arasında yavaş yavaş tercih edilmeye başladı)

Kişisel fikrim KESİNLİKLE öneririm.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...