Jump to content

Satılık 2012 model Mazda3 imp. manuel sedan

maninblack

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese iyi forumlar,
2012 model 2013 mayıs trafiğe çıkışlı, sedan manuel 31500km aracımı satmaya karar verdim, aracın sol kapılarında direğe sürttüğümden dolayı boya vardır, boyasını ve bakımlarını mazda haldızda yaptırdım kayıtları mevcuttur. lpg takılmamıştır. 
Fiyatın yüksek olduğunun farkındayım, bu sebeple pazarlık payı vardır, öldürmeyen fiyat tekliflerine açığım.
Araçtan memnunum, aciliyeti yoktur, satarsam başka araç alacağım, satamazsam bu araçla yola devam.
Saygılar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-impressive-mazda3-2013-trafige-cikis-193163265/detay/

satılmıştır!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle teşekkürler, doğru fiyatım biraz yüksek, fakat 2012 model manuel zaten çok fazla araç yok sitede, mevcut olanlara göre değerlendirip o şekilde fiyat yazdım, yoksa diğer türlü kafamdaki fiyat da o değil fakat ucuza koyunca da herkesin aklına acaba başka birşey mi var sorusu geliyor. İlgilendiğim bir iki araç var, takas kabul edenlere sorduğumda ise verdikleri fiyatları duysanız benim fiyatımın yüksekliği onların ölücülükleri yanında devede kulak kalır, bazen şüpheye düşüyorum benim aracım benim haberim olmadan perte falan mı çıktı diye. Onun dışında ilgilendiğim araçların sahiplerine göstermek için koydum ilanı, yüksek olmasının diğer sebebi de bu. yoksa aracımı normalde satmak gibi bir düşüncem yok, satamazsam ya da takasa veremezsem aynen devam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...