Jump to content

91" 626 Dış Aks Kafası


zoptrik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracım istanbul trafiğine ilk kurbanını vermek üzere :D Bu gün farkettim dönüşlerde sol aks kafasından ses gelmeye başlamış. Güvenilir bir parçacı bir de kafayı takacak bir tornacı ile işi halletmeyi düşünüyorum. Güvenilir bir parçacı var mı bildiğiniz? Ümraniye-dudullu civarında olursa çok mükemmel olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Karakaşlar oto

Genç Tokel

Aksaraydalar. Marmaray son durak a yürüme mesafesi.. Parçalarin Türkiye distribütörleri.

Servislere Günlük dağıtım yapıyorlar,

Eğer gidemezsen Ararsin müsait biyere getirirler. Nakit öder alirsin.

Usta tavsiyem ise Pendikte, oto sanayide. bence en iyilerden. Ben parçamı merser,'den alıyor, gidip ustama değiştiriyorum. Onuda istersen tarif ederim. Kendisi de mazda 626 sahibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkurler :) Ben kendim evin onunda aksi komple sokerim. O kisimda sikinti yok. Sadece dukkan olmadigi icin (mengene cekic cektirme vs) kafayi cikaramam. Cok tesekkur ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kafa zaten kesilip çıkartılıyor. bulabilirseniz nkn marka alıp takın. ayrıca sol taraf sökülürken bir miktar şanzıman yağı dökülür sökerken alt kısmına tepsi tarzı bir şey koyarsanız yere dökülmez. iş bittikten sonra kilometre telinin ordan ilave edersiniz. ya da iç aks kafasının iç kısmındaki bileziği çıkarıp içini çıkartıp alabilirseniz şanzıman yağı dökülmeden de çıkmış olur ama takmak biraz zahmetli oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Mürsel hocam doğrudan kafayı çekip alacağım altına da boş bir yağ bidonunu kesip koymayı düşünüyorum. Aks kafasını normalde kesmek gerekmez. Aksın ucunda küçük bir kanal içinde segman bulunur kafayı o tutar normalde çekiç darbesiyle çıkması lazım ama aks kafası yağsız kalırsa içine su falan girerse paslanıyor geçen seferinde öyleydi. Dediğin gibi kesmek zorunda kalmıştık. NKN markayı yazdım kafama. 

Teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...