Jump to content

Aracım Çalışmıyor Acill !

kutluhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar mazda 6 aracım var sıralı sistem lpg mevcut. lpg tankım full dolu fakat aracım çalışmıyor. benzin olmamasından kaynaklımıdır ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kontağı kapatıp LPG düğmesine basıp düğmeyi hiç bırakmadan kontağı açıp marşa basın. Bazı sistemlerde doğrudan LPG de çalıştırma özelliği bu şekilde aktifleştiriliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lovato lpg vardı aracımda. Sizin dediğiniz metoduda denedim çalıştıramadım. Mecbur benzin aldım. Hemen çalıştı. Şaşırtıcı [emoji15]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atıiker dediğiniz gibi düğmeye basılı tutarak  çalışıyor ama motor soğuksa,  lpg sıcak  motor suyu ile isinip buharlasamadigi için,  araç aşırı tekleyerek çalışır.  Gaz vermezseniz stop eder.  Verirseniz zarar gelebilir.  Bu vuruntu motora iyi gelmiyor. 

Motor sıcaksa sorun yok. 

Bilmeyenler Mecbur kalmadıkça denemeyiniz.  Benzin ilk tercih olsun. 

Saygılar 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lovato lpg vardı aracımda. Sizin dediğiniz metoduda denedim çalıştıramadım. Mecbur benzin aldım. Hemen çalıştı. Şaşırtıcı [emoji15]

aracınızda benzını çeyrek deponun altına ındırmemeye calısın, benzın pompası zarar gorebılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen hocam bugunkü yaşadığım rezillikten sonra ışık yakmamak gerekiyormuş. [emoji106]

Olayı da açıklayayım da ona göre tedbirli gez. Benzin pompası sürekli çalışır. soğuması için de benzinin içindedir. Sen benzin almadan sürekli lpg ile gittiğin zaman pompa aşırı ısınıyor. Uzun yolda arıza yapar, yolda kalırsın. Çeyrek depo mutlaka benzin bulunsun arabada.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...