Jump to content

Mazda 323 Otomatik Jikle

ekaton043
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese iyi günler, 92 model 323 sedan aracım var. Geçen ay silindir kapağı hafif taşlandı, contaları değişti. O günden beri otomatik jikle devreye girmiyor. Ustaya götürdüm biraz oynadı tamam deyip yolladı, ama hala aynı. Dün bir şey fark ettim; karbüratörün sağında (direksiyon tarafında) karbüratöre takılı siyah yuvarlak bir parça var. Parçaya bağlı kırmızı bir kablo çıkıyor ucunda soket var ama boşta duruyor, muhtemelen takmayı unuttular. Boştaki bu soketin otomatik jikleyle ilgisi olabilir mi? Fotoğrafı internetten buldum kim yüklediyse hakkını helal etsin kullanıyorum. Kırmızı yuvarlak içinde olan kısmı fotoğrafın sahibi başka bişey için belirtimiş. Benim dediğim parça tam net gözükmüyor ama yeşil çizgili olan yerdeki yuvarlak parça.

post-4720-0-04622900-1431075681_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler Gürhan abi, çok olmuyosam bişey daha; peki o soketin yeri ile ilgili bilgin var mı? Biraz aradım ama bulamadım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şarj dihamosunun yanına doğru , sanırım üstten takamazsın lifte kaldırcan veya kanala çekip alttan takman gerekecek.

Çok olmak ne demek, sorun değil kardeşim, sormak istediğini sorabilirisin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Afedersiniz rahatsız ediyorum aranıza yeni katıldım.konu eski ancak yeni konu açmim dedim.peki bu otomatik jikleyi devreye sokmak için birşey yapıyormuz ve yaz ayındada devreye girermi?saygılarımla.

Mustafa. tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...