Jump to content

3. Nesil Mazda 3 (Kısa Keskin Çukur ve Tümseklerde Gelen Ses)

GökayT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

işin uzmanı olmadığım için parçaların kaliper parçası mı yoksa amortisör paraçası mı olduğunu belirtebilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Defalarca ve ısrarla servise başvurmam sebebi ile aracımı garanti kapsamına aldılar, tesadüfen öğrendim ki aynı şikayet ile servise gelen bir çok kişi varmış.

Mazda' nın ön amortisörlerde ki bu üretim hatasından dolayı dünya çapında yayınlamış olduğu bir bülten var.

Mazda' nın Türkiye' de yayınladığı bültenide elde ettim, yayınlanma tarihi " 10 şubat 2015 " .

Bültene göre ön amortisörlerde ki bazı parçaların tasarım hatası varmış ve bu hatadan dolayı, ön amortisör parçaları birbirlerine çarpıyormuş.

Ön amortisörler sökülüp gereken parçalar yeni tasarımlı parçalar ile değiştirilecek, şu anda parçalar sipariş edildi ve gelmesini bekliyorum.

Aracında bu şekilde bir ses şikayeti olan varsa gidip hakkını arasın, Mazda bu durumu kabul edip Dünya' da ve Türkiye' de bülten yayınlamış servisin keyfine kalmış bir durum değil bu.

Eğer forumda iyi bir takipçi olsaydınız defalarcaya gerek kalmadan halledebilirdiniz. Zira konuyla ilgili yaklaşık 1 ay önce paylaşımım oldu. 1 ay önce siparişlerim verildi. Ve Bülten yayınladığımıda söylemiştim. Kimse sallamamıştı o ayrı (: şimdi görüyorum ki herkes dökülüyor.... (:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazartesi arabayı bıraktım çarşamba günü aldım, her iki ön amortisöre de malum parçaları taktılar, ses kesildi, artık bam güm pat küt etmiyor . Normal medeni bir araç haline geldi .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İlk önce yeni görünüm hayırlı olsun güzel olmuş diyerekten(eleştri yapmadan geçmem; neden yavaş?) bende gittim ön takım olayını hallettiler. kesinlikle bu kadar büyük bir fark beklemiyordum. bence herkes bi görünmeli. ayrıca 1 günlük iş bilgisinide vereyim.

artı olarak benim klima kompresörüm gelen ince bir rulman sesinden dolayı 1 hafta içinde değiştirildi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...