Jump to content

Mazda 323 (Lantis) Otomatik Şanzıman Vuruntu

Oinone
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba. 1996 Mazda lantis 1.8 sahibiyim otomatik şanzıman da vites geçişlerinde nerdeyse arkadan biri çarpmış gibi vuruntu yapıyor, aracın şanzıman yagina baktirdim daha yeni değişmiş. İnternette buji kablolarinda olabileceğini okudum fakat mantıklı gelmedi.Şanziman ustasına götürmeye korkuyorum ilk arabam, ne kadar masraf çıkar ortalama, hiçbir fikrim yok. Kime gostermeliyim ve otomatik şanzımanciya goturursem ortalama işçilik nekadar alır fiyat bilgisi verirseniz çok iyi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Probleminiz nasıl ve ne zaman oldu önceklikle bu bilgileri tam net paylaşınız, durup durduğu yerde böle yapmaz oto şanzıman, herhangi bir kullanım hatası oldumu tarafınızdan , Oto şanızmanlarda yağın yeni olması ve yağ süzgecinin tıkalı olmaması gerekir demem oki yağı değiştiğinizde süzgecide ya değişmeli yada temizlemelisiniz, sarsıntılı geçilerin bir nedenide selenoidlerdeki tıkanıklıktır, tabii bu bilgiler teoriktir kesinlikle bir ustaya göstermelisiniz, şanzımanın etrafındaki elektronik bağlantı soketlerinden çıkmış veya her nasılsa ,deforme olmuş veya kopuk olup olmadığına bakınız.

Mevzunun evveliyatını önce bir analtınız arabayı aldığınızda böle olmadığın eminim.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pendik de oturuyorum.Sadece arabayı göstermek için gitmem çok zor.

Araba için gidemiyorsan, forum ile veya tek başınıza bulman çok zor. Sanayide Mazda'yı bilmeyen ustalara elletmen sonucu oluşabilecek sıkıntılarla sanayi ile evin arasında bırak Pendik-Güngören'i İstanbul-Ankara mesafesi gidebilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı yeni aldım 2 haftadir sanayiden çıkamadım arabada çok sorun vardı. Aslına bakarsanız kazık yedim. Aldığından beri var problem.Adem ustaya gitmek isterim fakat bütçem suan müsait değil yüksek fiyat ödemem gerekirse odeyemeyecegim için göstermeye gidemem dedim.Aldığından beri sadece yürürüne 2000tl harcadım canım çok sıkılıyor bu yuzden. 1-2 ay sonra elimepara geçince adem ustaya gideceğim o zaman.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk arabam bu yuzden hiç fiyat bilgim yok.Yani otomatik şanzıman sadece sökülüp temizlenip takilmasi kabaca nekadar tutar? Ona gore hazırlıklı olayım bütçe olarak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ah kardeşim, madem ilk aracındı ne diye bu kadar eski bir araç aldın ki? Yurdum insanı aracına bakmıyor, bakım yaptırmayıp eşek niyetine biniyorken yaşı yüksek araç almak bence kumardır. 

Otomatik şanzıman konusunda ise 500 de tutabilir 2000 de tutabilir. İnşallah sorun ciddi değildir, ama bu da usta bakmadan anlaşılmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...