Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Kalkışta Frenler Kilitlendi

hsyn_srky23
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar.Aracımla şehir içi 30 la giderken fren yaptım.Kalkış anında birden tekerlekler kilitlendi.Sonra bir şey olmamış gibi yola devam ettim.Aracım power.Sense paketinde kendiliğinden öndeki araca çarpmamak için fren desteği var ama aracımda sense değil.Herhangi bir çarpma yada yabancı cisim girme gibi bir şey olmadı.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Mehmet Özdemir tarafından düzenlendi
Tamamı büyük harflerden oluşan başlık.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Scbs yani şehir içi fren destek sistemi reflex donanımdan itibaren sunuluyor yani aracınız power ise sizin aracınızdada vardır benm aracımda reflex bendede var. Daha denemeye cesaret edemedim açıkcası :)) isterseni ekran üzernden deaktif edebilirsiniz rahatsız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.Aracımla şehir içi 30 la giderken fren yaptım.Kalkış anında birden tekerlekler kilitlendi.Sonra bir şey olmamış gibi yola devam ettim.Aracım power.Sense paketinde kendiliğinden öndeki araca çarpmamak için fren desteği var ama aracımda sense değil.Herhangi bir çarpma yada yabancı cisim girme gibi bir şey olmadı.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Aracınızın şehir içi fren destek sistemi devreye girmiş ve frenleme yapmış. Bu sistem sadece öndeki araca çarpmayı engellemiyor, önünüzdeki herhangi bir diğer engelde de devreye girebiliyor. Mesela bir ağaç dalı çıkıntısı gibi. Eğer hiçbir şey olmaksızın devreye girdiyse bu hoş değil tabiki.

Selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet araç bu yüzden ani bir şekilde durmuş olabilir. Ön camdaki kameraları sürekli temiz tutmak gerekiyor; katalogda yazdığı gibi. Benim başıma da geldi, kırmızı sesli uyarı veriyor ekranda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki bu sistem vites d de iken orneğin ışıklarda öndeki araca ayagım frende yavas yavas yaklaşıyorum ama durmuyor neden ? Acaba frene basmadan bırakmammı lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki bu sistem vites d de iken orneğin ışıklarda öndeki araca ayagım frende yavas yavas yaklaşıyorum ama durmuyor neden ? Acaba frene basmadan bırakmammı lazım

Frene bastıınız sürece sistem aktif olmuyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hahaha internetteki bazı videolarda kutuların çok işe yaramadığını görmüştüm :) Biraz yüksek bir şey olması gerekiyor sanırım :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Frene bastıınız sürece sistem aktif olmuyor. 

:) Ben de temkinli olayın diye frenle yaklaştım öndeki kayın biraderin aracına. Az kalsın dokunuyordu.

Teşekkürler bilgi için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...