Jump to content

2007 Mazda 3 1.6 Otomatik Comfort Piyasa Değeri

snap

Tavsiye Edilen Mesajlar

aranıza katılmakta karalıyım.bir tane mazda 3  buldum ama piyasası hakkında tam bir fikir sahibi olan birilerine ihtiyacım var.2007 mazda3 1.6 otomatik sport comfort un fiyasa değeri yaklaşık olarak nedir.araçta değişen bagaj kapağı ve arka çamurluklarda boya var.arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

araç ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-otomatik-temiz-mazda-3-mazdayi-bilen-mazdaya-biner-222350230/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Comfort değilde dynamic modelini alsan daha iyi olur...Fiyat normal bence

dinamic modelinin temizini bulamadım.var bi tane 2005dinamik mavi renk ama tavan hariç boya var.tampon değişik.3 tane toplamda 8500 tl lik hasar kaydı var.105000 km de lpg li.mavi renk.29000 tl ye bırakırım dedi.

comfort alsam pişman olurmuyum.çok mu fark var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda comfort dynamic farklarının yer aldığı konular var Bir göz atın derim. Benim fikrim kesinlikle dynamic. Önde gelen sunroof,sis farı, digital klima, konsol ve koltuk döşeme. 8 airbag de unutulmamalı tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda comfort dynamic farklarının yer aldığı konular var Bir göz atın derim. Benim fikrim kesinlikle dynamic. Önde gelen sunroof,sis farı, digital klima, konsol ve koltuk döşeme. 8 airbag de unutulmamalı tabi :)

teşekkür ederim inceleyeceğim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

ilk kasada comforta ikinci kasada touringe son kasada soula para vermek hata olur bir kez daha araştırın bence

evet ayrıca piyasa çu an çok yüksek 1. nesile 35-36 istiyenler bile var :)

adamın arabası gelmiş 245,000 km ye 31 yazmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...