Jump to content

2011 mazda 6 sport 155 hp satılıktır

umit sanver 00

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011 mazda 6 sport İhtiyaçtan satılık ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir 2011 12 ay trafiğe çıkışlı 3,5 yaşında araç 3 parça boyası var.. Bir adet boş hasar kaydı var boyanmış parçalar sürtmeden dolayı park ederken oluşan boyalar mış aldığım kişi söyledi.. Araca zibart bakımı alt yalıtım yapıldı arka cam filmleri orjinal ön iki cam filmi zibart yapılmıştır

140 bin bakımını 136 binde bursa da yapıldı.. Şu An masrafı yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam arac güzelde nerdeyse 2012de yola cıkmıs 2.0 benzinli arac için 140bin km fazla gibi geldi..cok memnun olmalısınız aractan,üzerinden hiç inilmemiş desem yeridir herhalde..genel olarak anlatırmısınız aracı abımde mazda6 arıyor esasen bizede fikir vermiş olursunuz.şimdiden tesekkurederiz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç çok iyiçok memnunum 4 aydır bende benden önceki sahibi işi nedeniyle çok gezmiş turizm ci uzun yol gitmiş araç çok diri satma sebebim yazlık bir yer alıcam ayrıca bu araç ikinci araç kardeşimin 0 Kia ceed dizel var su An 4binde aynı binada kalıyoruz kardeşim de işi nedeniyle araba kapı önünde bi müddet idare edip yeni kasa 6 almayı düşünüyorum.. Aracı görüp gösterir ona göre karar verirsiniz.. Yürüyeni MOTOR sanzuman çok iyi durumda sıkı ve diri sıfır ayarında desem yeridir sonuçta aracı genel anlamda biliyorsunuz merak ettiğiniz başka şeyler varsa cevap verebilirim..sunu da belirtmek istiyorum mazda 6 serisini tavsiye ederim hiç düşünmeden hatta durumunuz iyiyse yeni kasayı alın mükemmel duruşuyla girişiyle sizi asla pişman etmez segmentinde olan emin olun mersedesten BMW den hiç bir farkı yok ayrıcalıklı olmanın keyfine bakın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Link yanlıs. Düzeltilmiş link: http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-mazda-6-2-0-sport-otomatik/2011-mazda-6-sport-otomatik/5741895?ref=bu

Araç LPG'nin olmaması dolayısıyla gayet olumlu görünüyor.

2011 modellere lpg takılamıyor zaten.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arada yanıp arada sönüyor anahtar ve anahtar algılamada sorun var antenle ilgiliymiş ..incelenmesi gerekiyor...muş uygun bir zamanda servise bırakıcam halledilcek sorun ....çalışmada herhangi bir sorun sıkıntı yok ..bazen de yanmıyor .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arada yanıp arada sönüyor anahtar ve anahtar algılamada sorun var antenle ilgiliymiş ..incelenmesi gerekiyor...muş uygun bir zamanda servise bırakıcam halledilcek sorun ....çalışmada herhangi bir sorun sıkıntı yok ..bazen de yanmıyor .

Bendeki 2009 model, göstergeler aynı. Kontak açınca orada ben hiç ışık görmediğim için merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde anahtar ilk içeri girince pedala basmadan tek starta basıp bir iki saniye bekleyip ikinci kez starta basıp göstergedeki bazı ışıklar sönünce fren bedalına basıp starta basarak aracı çalıştırmak gerekiyor ...bu esnada bazen o  ışık sönüyor bazende sönmeden kalıyor aracı aldığım kişi bu şekilde kullanıyorum dedi ..ben içime sinmediği için araştırdım yanmaması gerekiyor fakat aracı bırakmam gerekiyor servise uzayabilir bir iki gün dendiği için bırakamadım ..araç çalıştığı için de pek önemsemedim son bakımında antenle ilgili bir sorun var incelememiz gerekiyor dendi kaldı öyle ... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...