Jump to content

Sizce 3.Nesil Mazda 3'ün 2. El Talebi Ne Durumda ?

xanatoliax
 Paylaş

Sizce 3.Nesil Mazda 3'ün 2. El Talebi Ne Durumda ?  

19 oy

1. 1. Sizce 3.Nesil Mazda 3'ün 2. El Talebi Ne Durumda ?

• İyi
      3
    • Normal
      13
    • Kötü
      3

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili dostlar malumunuz, Mazda için en çok söylenen hurafe ikinci el ile ilgili . Düşündüm ki burada ikinci el piyasası tecrübesi yaşayanlar yorum yazarsa bir fikir sahibi olunur  .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Oldukça düşük kilometrede satılık bir çok 3. Nesil Mazda 3 mevcut. Piyasasının oluşup oluşmadığını aslında buradaki rakamlar değil satış rakamları belirler. 2014'te kaça almıştınız, şimdiki fiyatlar size neyi ifade ediyor konuşmak lazım ;

En çok tercih edilen donanım olduğu için Power'ı baz aldım..

http://www.sahibinden.com/mazda-3-1.5-skyactiv-g-power?sorting=a4_asc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kısaca kötü diyebilirim arasında 10 bin lira fark olacak kadar aynı donanımda araç piyasası olmamalı

Tam bir gösterge olmadığıı düşünüyorum  , çünkü ikinci el piyasasında kazalısından , dolandırıcısına kadar  herşey var.  Ben asıl şu veriyi merak ediyorum  , ne hızla satılıyor ? yani ilana makul olması gereken hak ettiği değerden çıkan bir araç ne sürede satılıyor. . Daha düz söylersem sıfırı 84.000 tl olan bir power 74.000 'e ne sürede satılıyor  . 83 dersen zaten satılmaması doğal , yada 69 dersen bir sıkıntı var demektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tam bir gösterge olmadığıı düşünüyorum  , çünkü ikinci el piyasasında kazalısından , dolandırıcısına kadar  herşey var.  Ben asıl şu veriyi merak ediyorum  , ne hızla satılıyor ? yani ilana makul olması gereken hak ettiği değerden çıkan bir araç ne sürede satılıyor. . Daha düz söylersem sıfırı 84.000 tl olan bir power 74.000 'e ne sürede satılıyor  . 83 dersen zaten satılmaması doğal , yada 69 dersen bir sıkıntı var demektir.

Bunu en iyi Necip ( Mazda_Ozan ) yanıtlayabilir ama şu dönemde verilecek cevap ne kadar göstergedir tartışılır. Malum piyasada herkes seçim ve sonrasını düşündüğünden pek hareket etmek istemiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alıcı için mazdayı rakiplerinden dezavantajlı kılan birçok eksisini,,uygun fiyat politikası sergileyerek karsılarsa,her mazda 2günde satılır..

3.nesil değil ama kendı  aracımı arkadasımdan ilana koymadan yalvar yakar aldım,,bundan daha hızlı satılan arac yoktur heralde)))ama dediğim gibi fiyatı alıcı için cazip olmalı,kişisel görüşüm bu yönde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuyu Balkan rumuzlu arkadaşa danışmak lazım 7 mi 10 mu 0 Mazda değiştirmiş.kendisi Mazda 2.el piyasasından ciddi yakınıyordu fakat o kadar sık araba değişince 2.eli en süper markada bile zarar edersin o ayrı.

Bence Mazda gibi kalite ve özgünlüğe önem veren için 2.el 2.planda olmalı. Geçen ay Mazda almayı düşünen bi ark vardı hem çok begenio bir yandan da VW gibi hızlı 2.eli yok diyordu; karar vermek lazım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya benim bu konuda merak ettiğim şey şu; Power neden bu kadar çok satılıyor? Satış farkı bu kadar çok mu yoksa görünüşüne aldanıp performans bekleyen kişiler hemen elden mi çıkarıyor? Birde 60bine satanda var 65bine satanda..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayilerden sıfır olarak satılan mazda 3 lerin nerdeyse %80 i power ya da power sense donanımlı olduğunu duymuştum zamanında. Belki ondan dolayı 2.elde satılanların çoğu da power dır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...