Jump to content

Mazda 626 Otomatik Vites Topuzu Değişimi

Thebig
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkeze Merhaba;

Yeni aldigim aracimin ( 93 model 626 ) vites topuzu cok büyük ve borusu cok uzun. Borunun kisaltilmasi ve topuzun degistirilmesi sizce mumkun mu ? Orjinal topuz ve Bmw XDrive tip butun otomatik araclarla uyumlu topuz resmi burda. Umarım olur. Ayrıca aracta ki hold tusu icin topuz ustune orjinal bir tus daha yapilabilir yada vites konsoluna tus eklenebilir. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim :)b95ad9b53763574d033b695cc5e7ebed.jpg

585d66ed7e718a41f74958eca9e2fc01.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben çok sey düşündüm malesef olmuyor yada custom birseyler yapılabilir hold kısmı elektirik isi kolay mekanizmada çubuğu sıkıp vites geçişine izin veren yer var tutmasi ayrı sıkıntı kısacası çıkmacilara gidilip vites topuzlarini tek tek denemek gerekli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Su bmw tipi olanin mekanizmasi bizim arabalarinki ile ayni

Bunun olabilecegini dusunuyorum ha ne olur extra bir tus eklenebilir deneyecegim bunu kesinlikle koydum kafaya umarim olur ve paylasirim goruntuleri

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hold tuşu kolay gerekirse harici bir yere de konabilir ama vitesi hareket ettirirken basılan düğmeyi uydurmak biraz uğraştırabilir. orda bir nevi kilit mekanizması var. bmw nin vitesindede bu mekanizma nasıl çalışıyor araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

OLmaz , olsada hoş durmaz bence hiç elleme.eğer illa kibar bir vites kolu istiyosan lantisinkini uydurmaya çalış bence.  daha kibar bir kolu var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...