Jump to content

Mazda 323 1.5- 1.8 otomatik

Ilgaz-p

Tavsiye Edilen Mesajlar

92 model karbüratörlü aracımı sattım

eve otomatik bir araç arıyorum aslında sattığım kasa otomatik almayı düşünüyorum 3 ileri olması artık piyasada temiz araç bulmak zor olduğundan bir üst kasa otomatik arıyorum klima olsada olur olmasada ancak temiz bir araç arıyorum 1.5 ve 1.8 ler otomatikleri 4 ilerimi bazı lantis vs olanları 3 ileri olduğunu forumdan okudum ancak yine de 4 ileri mi değilmi emin olamıyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim 

iyi forumlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 lerin 3 ileri olanları 89-94 modelerdir. Bu tarihten sonrakiler 4 ileriidir. yani hem lantisler hemde familyalar 4 ileridir, ben bu modellerden 3 ileri olanı duymadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

323 lerin 3 ileri olanları 89-94 modelerdir. Bu tarihten sonrakiler 4 ileriidir. yani hem lantisler hemde familyalar 4 ileridir, ben bu modellerden 3 ileri olanı duymadım.

1-2 tane 89-94 arası 323 e baktım ancak temiz bulmak oldukça zor

haşat arabalara değerinden yüksek fiyatlar isteniyor 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

diğer aracımı da sattım. mazda 323 1.5 - 1.8  lantis veya 1. nesil mazda 3 bu araçlar düz vites otomatik vites farketmez evdeki 2 araç da satıldı arabasız kaldık varsa tanıdıklarda dostta haberverirseniz sevinirim konu başlığını değiştirmedim konu aydı kaldı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...