Jump to content

Alınık 2007-2009 Mazda 3

Serdar Ç.

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba;

Foruma üye olmamım başlıca sebeplerinden biri olan Mazda 3 sahibi olmak için forum içindeki arkadaşlara duyurulur.

• 2007-2009 model aralığında
  • Sedan veya hatchback
  • Az km'li ve az hasarlı (tercihen hasarsız :) )
  • Manuel vites ( Otomatikleri nasıldır bilmiyorum, bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim.)

Mazda 3 sahibi olmak istiyorum. Forumda veya forumdaki arkadaşların çevresinde aracını satmak isteyenler konuyu cevaplarsa sevinirim. İzmirde ikamet ediyorum çevre illerden ve ege bölgesinden araç alabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serdar umarım gönlüne ve bütçene göre bir Mazda 3 bulabilirsin.

Lpg takılmış, takılmamış fark eder mi ?

Otomatik şanzımanı bildiğimiz kalasik tam otomatik en sorunsuz şanzımanlardan birisidir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inş.gönlüne göre bulabilirsin dostum..aynı aracı kullanıyorum alacagın km 100bin ve üzeri olursa,,100bin bakımının yapılıp yapılmadığını öğren,zira o bakım pahalı,sebebide adından emın değilim fotografını cektim.v kayısının orda bir bilya değişimi de yapılıyor,,kendim yaşadım sonradan öğrendim))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Foruma üye Turhan Dereli'nin aracı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-tertemiz-mazda-3-dynamic-manuel-vites-mavi-renk-237916723/detay

Turhan aracına iyi bakar, buluşmalarda da araç diri duruyordu, şu an satılıkta. Araca da Turhan'a da güvenebilirsiniz.

Eğer aradaki 1 yıla takılmazsanız alınabilir düşüncesindeyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar merhaba;

Bugün itibariyle bende Mazda 3 sahibiyim. Forumda aramalarıma yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Aracım 2009 Model-Dynamic-104.000km'de - Hatchback-Lacivert renkte. Hasarsız ve boyasız.

Araçla ilgili donanımsal(görsellik), bakım ve mekanik olarak yapılması gerekenler konularında önerilerinize açığım.

İlgili arkadaşlar konuyu kilitleyebilirlerr.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba;

Bugün itibariyle bende Mazda 3 sahibiyim. Forumda aramalarıma yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Aracım 2009 Model-Dynamic-104.000km'de - Hatchback-Lacivert renkte. Hasarsız ve boyasız.

Araçla ilgili donanımsal(görsellik), bakım ve mekanik olarak yapılması gerekenler konularında önerilerinize açığım.

İlgili arkadaşlar konuyu kilitleyebilirlerr.

hayırlı olsun, güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Allah herkesin istediğini gönlüne göre versin. Herkese kazasız ve dikkatli sürüşler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...