Jump to content

Mazda 3 MPS Body Kit


Serdar Ç.
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba;

Ben daha Mazda almadan body kit arama peşine düştüm :D zaten bana Mazda 3'ü en çok sevdiren de MPS body kit'i olmuştur.

Malum ülkemizde body kit diye satılan saçma sapan tampon ve spoilerlere saçma paralar isteniyor ve çeşitlilik çok az. Hatta MPS body kit ben Türkiye'de göremedim. Amerikadan bazı sitelerde MPS body kit parçaları buldum ancak bu siteler sadece Amerika içinde gönderim yapıyorlar. Türkiye'ye getirmek için bir yol bilen var mı ? Daha önce getiren var mı? Eğer bu konuda başarılı olabilirsek forumda almak isteyen diğer arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. Motor olarak olmasa da en azından görünüm olarak bir MPS Mazda sahibi olabiliriz :)

Mazda-3_MPS_2006_800x600_wallpaper_0b copy.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

USA den body kit i anca shipment in USA yaparak oradan da başka bir kişi ya da kurumla getirtebilirsin. Mesela benim USA de yaşayan kuzenim var diyelim, USA den ürün alıp teslimatı yine USA içerisinde  yaptırabilirim. Ve onun TR ye gelmesini beklemem gerekir ürünüme kavuşmak için. Bunu saat, kitap, parfüm vs gibi ürünlerde yapabilirsiniz. Ama body kit bu yöntemle neredeyse imkansız, parça parça da olsa kimse tamponu valize koyup getiremez.

Diğer türlü de Türkiye'ye göndertmeniz içine neredeyse body kit fiyatı kadar bir lojistik ücreti ödemeniz gerek. E satıcıya da it's a sample, value is under 50 USD yazdıramayacağınızı düşündüğümüzde işler daha da açık olur.

Benim önerim; projenizi ancak kalıp aldırtarak Türkiye'de yaptırmanız daha ucuz ve hızlı olacaktır. Tabi ki apaçi işi fibercilerde değil.

Benim arabamda MPS spoiler var. Bunu yapan kişi de Celal Yabuz'dur. Yanlış anlaşılma olmasın, ticari hiç bir bağım yok, ben de spoiler ımı ona yaptırdım ve gerçekten çok detaycı, hassas ve keyifli dost biri.

Beni gayet iyi tanır, dilerseniz Facebook tan araştırın, endüstriyel tasarımcı kendisi. Piyasada bilindik bir çok arabayı da o yaptı.

Kalıp alınma noktasında da alınan bir kalıbın maliyeti daha düşük oluyor. Fakat eğer kalıbı ilk siz çıkartacaksanız, maliyetine de katlanırsınız. Bizim araçlarımızın da sürümü çok olmadığından, yani nadir olduğundan, kalıp çıkartmaya kimse yanaşmaz. Satamaz çünkü istediği adette, maliyetine girmek istemez. 

Benim yorumlarım bu şekilde.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...