Jump to content

Mazda Türkiye'den Yağmur Yağınca Ortaya Çıkan Servis Kampanyası

SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Otomobil bakımları şüphesiz ki hayati önem taşıyor bunun yanında bazı kullanıcılar olarak bakım sürelerini hayatın karmaşasında erteleyebiliyor ya da unutabiliyoruz. Bakım kampanyalarını pek çok mecrada müşterilerine duyuran Mazda Türkiye bu kez farklı, eğlenceli ve akılda kalıcı bir yöntem ile karşımıza çıkıyor.

Mevcut müşterilerine bakımını hatırlatmayı başaran kampanyanın  yeni müşteriler kazandırması da muhtemel. Daha önce farklı markaların bu tür uygulamalarını yut dışında görmüştüm fakat  İstanbul'da uygulandığını görmek beni ayrıca mutlu etti :)

Yaratıcı ekip su geçirmez sprey ve kampanyaya özel hazırlanılan stencil yardımıyla İstanbul'daki işlek bölgelere uygulamayı gerçekleştirmiş ve sonrasında kullanıcıların tepkilerini gözlemlemek kalmış. Mazda Türkiye'yi yaratıcı mecralara açık oluşundan dolayı, kreatif ekibi de bu tür uygulamaları ülkemizde daha fazla görebilmek ümidiyle tebrik ediyorum.

#mazdatürkiye #yagmurkampanya #stencil #sprey #serviskampanyasi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Türkiye'nin çalıştığı ajans küçük maliyetlerle böyle etkili işler çıkarabiliyor. Tebrik ediyorum. Mazda3 tanıtımı için de İstanbul'da kırmızı ışıkta bekleyenler için bir sürpriz yapmışlardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...