Jump to content

Mazda 3 HB Power mı ? VW Golf 1.4 TSI Highline mı ?

aydingokce
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

10 saat önce, Kingcool :

Hocam konunun eski olmasi dikkatimi cekti tabiki yazarken ama hala arabalar guncel ve ayni paketler karsilastiriliyor.Insanlarin bir coguda yorumlari okurken konunun eski olmasina degil arabanin guncel olmasina bakiyordur zannimca amacim konuyu acan arkadasi degil insanlari bilgilendirmekti yoksa boyle dertlerim yoktur.

Serdar selam,

Bir dert / sıkıntı vs yok...

Forumda - forumlarda bizler böyle eski konuların hortladığını görünce takılırız birbirimize. 

Ve hatta bazen boş vakit bulduğumuzda. Forumun tozlu arşiv sayfalarını ziyaret edip. Bazen komik, bazen ilginç veya faydalı bulduğumuz konuları özellikle hortlatırız. 

Bu arada konuyu açan üyemiz @aydingokce en son 28.10.2015 tarihinde çevirim içi olmuş.

Muhtemelen arkadaş Golf aldı keyfini sürüyordur. Mazda almış olsaydı kesin bir iki satırda olsa yazardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İlhan :

Serdar selam,

Bir dert / sıkıntı vs yok...

Forumda - forumlarda bizler böyle eski konuların hortladığını görünce takılırız birbirimize. 

Ve hatta bazen boş vakit bulduğumuzda. Forumun tozlu arşiv sayfalarını ziyaret edip. Bazen komik, bazen ilginç veya faydalı bulduğumuz konuları özellikle hortlatırız. 

Bu arada konuyu açan üyemiz @aydingokce en son 28.10.2015 tarihinde çevirim içi olmuş.

Muhtemelen arkadaş Golf aldı keyfini sürüyordur. Mazda almış olsaydı kesin bir iki satırda olsa yazardı.

İlhan Abi Selam ,

Arkadaşın yazdığına takılmadım güzelde espri  yapmış açıkçası beni de güldürdü :) 

Forumu yeni yeni kullanmaya başladığım için bilmediğim, gözümden kaçan şeyler olabilir kusurumu maruz görün....

Şimdiden Efsaneler arasına soktu arkadaş beni sağolsun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir problem yok zaten hocam takılıyoruz:)

konu çok güncelmiş gibi cevap vermişsiniz ona ince bir gönderme yapayım dedim. yoksa dediğinizde haklısınız. hala karşılaştırılabilir modeller.  @İlhan hocanın da dediği gibi almış golf'ünü geziyordur:)  

insanlar bazen gelip burada ilgi çekmek için konu açar ve bi daha da uğramaz. bazılarına mazda alıyor olmak heyecanlı gelir. gelip bi ter atarlar:) bu da klasik örneklerden biri olmuş zaten. 

eğlenceli forumlar efenim..

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Madem bende araya gireyim. Güncel makyajlı kasa ve fiyatlarla Mazda tek geçerim. 

Konuşulan bir çok eksiklik de giderilmiş oldu ve Golf ciddi bir fiyat patlaması yaşıyor şu anda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...