Jump to content

Alınık Mazda 3 Dizel

sinangngr

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar yeni üye oldum Bende bir Mazda tutkunuyum 53 bin km de bir Mazda buldum sizce bu araba nasıl değerlendirmelerinizi bekliyorum araba sahibinden sitesinde İlan numarası 

239040251

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi olmasına İyi hocam yine de fiyat Benim bütçemi zorluyor bunun yanında satmaya kalksan elinde kalır diyen çevrem ve servisinin bulunduğum ilde olmaması beni düşündürüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi olmasına İyi hocam yine de fiyat Benim bütçemi zorluyor bunun yanında satmaya kalksan elinde kalır diyen çevrem ve servisinin bulunduğum ilde olmaması beni düşündürüyor.

kardeşim bunu birisi sıfır olarak almıs,bak elinde kalmamıs,sende bu arabalara bakıyorsun güzel temiz bulsan alacaksın,,sen gördün mü satamadığı arabasını çöpe atan))2011 dizel sedan arabasını satamayan,,sen biner 3-4 sene vakti gelince ideal fiyata verirsin gider,korkma hepimizde mazda var bizde birilerinden aldık bu araçları,yani kimsenin elinde kalmamıs,,ama işin tek kötü tarafı galeriden olması,şahsen ben almam kimseyede tavsıye etmem,tabiki hakkıyla işini yapan galeride vardır,ama ben cevremden galeriden 5-6kişinin araba aldıgını gördüm,hepsi ya sonradan toplama,ya ağır kazalı,ya büyük masraflı araçlar çıktı alanın canını çok yaktı,,o yüzden ön yargım olustu,bnce direk şahıstan bulmaya çalıs,,ucuz etin yahnisi yavan olur derler,,o km de dizel 2011 aracı bu piyasad kimse o paraya vermez(bide pazarlık yapacağını düşünürsek)iyi düşün tasın,hakkında hayırlısı olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası galeri olması Benim de kafamı bulandırıyor kardeş ama arabayı görünce etkilenmemek elde değil, evet biraz daha düşünüp karar vermek en iyisi yorumun için teşekkürler .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açıkçası galeri olması Benim de kafamı bulandırıyor kardeş ama arabayı görünce etkilenmemek elde değil, evet biraz daha düşünüp karar vermek en iyisi yorumun için teşekkürler .

araba güzel çok güzel bir ara bende niyetlendim ama alamadım,bu aracı kullanan abilerimizden yardım alabilirsin,,zamanla içinde forumdan satan olabiliyor gider bakarsın,,ama herkezın 55e verdiğini galeri 45e veriosa altında bişey ara,sennde canın yanmasın öle olcagına hiç olmasın daha iyi valla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir sıkıntı yoksa hiç kimse bu aracı bahsedilen fiyatlara vermez. Hele bu işin ticaretiyle uğraşan bir işletme hiç vermez. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim bu arabadan uzak dur makyajlı kasa bu bu fiyata dizel comfort kapaklı jant en boş modelini alırsın 52 53 temiz impressive alırsın hiç gidip bakma bile araca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısınız arkadaşlar fiyat cezbedici ama arabanın bu fiyatta oluşu, birde galeriden oluşu beni ürkütüyor. Normalde bugün gidip alacaktım ama gitmedim. Adam aradığım halde araba hakkında hiçbirşey söylemiyor herşeyiyle kusursuz olmasına karşın adam arabasına güvenip tek kelime edemiyor en iyisi almamak şimdilik mazda hayallerimi rafa kaldırdım yorumlarınıza, ilginize teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabayı gidip görmedim hocam sizin gibi fotoğraftan gördüm.bana da boya koruma yapılmış gibi geldi fazlaca parlak duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer aracına güveniyorsa expertize  eyvallah der yoksa kem küm etmeye başlar  bence en kolay yöntem bu öğrenebilmek için..ha  birde galericimi!!! uzak olsun ne param nede arabam nasip olsun bunlara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimin elinde kalmış ki ?

benim 3. mazdam bu. satacağım dedikten sonra 24 saatte satıyorum. yeter ki fiyatı şişirme.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba ucuzsa uzak dur durumu biraz sakat. ben bu aracı ortalamasının gayet altında güzel bi fiyata almıştım. satan arkadaş " ya araba tertemiz, üstü fiyata koyuyorum neden pahalı diyorlar, altı fiyata koyuyorum araba pert mi diyorlar arada kaldım" demişti.  diyeceksiniz neden "normal fiyat koymamış ama o zaman da satış biraz gecikecekti. kendisi mühendisti, kendisine verilen şirket arabası dolayısıyla arabaya ihtiyacı kalmamıştı ve her geçen gün tok sigorta yok yeni lastikler  yok vergisi derken artık hızlıca satmak istiyordu..

demem o ki bi arabayı gözünüze kestirdiğinizde gidip bakmak  çok fark yaratan bir şey. zaten gider gitmez anlarsınız ne çakallıklar döndüğünü. bana araba için söylenenden bir gram farklılık da çıkmadı. çok dürüst bir satıcıydı gerçekten.  o yüzden yüz yüze görüşmek muhabbet etmek daha belirleyici olabilir. otomobil alma işi bizim gibi ülkelerde oldukça sakat bin tane dalavere yapıyor adamlar. fiyatlar da mesela avrupanın duruma göre iki üç katı olduğu için haliyle insanlar pimpirikli. ben almanya'da mesela 50 euro'ya opel kadett almıştım (evet 50 euro:)) e şimdi o araba adamın dediği gibi çıkmasa ne olur. adamlar 100 küsür euro çöp parası vermemek için gazeteye hediye ilanı verip kurtuluyor arabadan onu da alabilirsiniz mesela.. onda sorun çıksa ne olur ki?

ama işte bizde durumlar vahim ve otomobiller çok pahalı. autoscout24.de'den bi 10.000 euroya alabileceğiniz otomobilleri listeletin bakın neler çıkıyor..bizde çer çöp satıyorlar o paraya.. (bu hususta çok dertliyim çok:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Memleketimizde malum arabaya bakış açısı işte alırsam nasıl satarım diye hesaplıyor kusursuz gibi gösterip kazık atmaya, cebine girecek paraya bakıyor alımı satımı kolay diye gidip fiat, renault almak istemiyorum bana zevksiz geliyor o arabalar zaten biraz modelli istesem vw'nin yanına yaklaşılmıyor civic ve corolla da alternatiflerim arasında ama mazda 3 benim için ayrı bir yere sahip. İlk arabam olacağı için biraz daha sabretmeyi istiyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...