Jump to content

Satılık Mazda 626 97 Model

Drakyuz

Tavsiye Edilen Mesajlar

97 model , ilk sahibinden alalı 1 ay oldu. uzun süre binerim diye bakımlarını yaptırdım, paspas aldım.. elde olmayan sebeplerden satıyorum. telde açıklarım bunu..sadece arka tampon boyalı..lpg takılmamış. 168 bin de.. 

19500 istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

YOK HOCAM vazgeçmiştik   mazda 3 ten zaten..626 yı da çok aradım ilk sahibi olsun benzinli olsun diye...bazı durumlar oldu..satıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

YOK HOCAM vazgeçmiştik   mazda 3 ten zaten..626 yı da çok aradım ilk sahibi olsun benzinli olsun diye...bazı durumlar oldu..satıyorum

Ben zamanlamaları kaçırdım o zaman. :) SubaruClubTR ve Subaru4ever'dan da biliyorum sizi. Vallahi hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Subaru'dan sonra diğer tüm otomobiller tatsız tutsuz gelebilir size. Ben bir Mazda'ya bulaştım..Aynı hatayı Subaru'ya bulaşarak yapmak istemiyorum.:fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben zamanlamaları kaçırdım o zaman. :) SubaruClubTR ve Subaru4ever'dan da biliyorum sizi. Vallahi hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Subaru'dan sonra diğer tüm otomobiller tatsız tutsuz gelebilir size. Ben bir Mazda'ya bulaştım..Aynı hatayı Subaru'ya bulaşarak yapmak istemiyorum.:fiuw:

Sana Levorg yakışır .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...