Jump to content

Alınık Mazda 2

Anilcanatan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Model yılı

Donanımı

1.3

1.5

Manuel / otomatik 

Biraz daha detay verirseniz daha açıklayıcı olur. Ve daha kolay yardımcı olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Model yılı

Donanımı

1.3

1.5

Manuel / otomatik 

Biraz daha detay verirseniz daha açıklayıcı olur. Ve daha kolay yardımcı olabiliriz.

Haklısınız:) Yıl mühim değil otomatik olacak tek kriter bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, anilcanatan :

Haklısınız:) Yıl mühim değil otomatik olacak tek kriter bu.

Bu durumda 1.5 olacak. Çünkü bildiğim kadarıyla 1.3 modelinde otomatik seçeneği yoktu. Yanılmıyorum dimi @katil balina :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, anilcanatan :

Çevremdeki çok arkadaşı mazdaya yönlendiriyorum bulursam onlardan biri olacak umarım:)

Vallahi acaba ben mi yanılıyorum dedim. Hemen sahibinden.com ilanlarına baktım. 1. tane bile 25 bin yada altında Mazda 2 yok. Çünkü o fiyata temiz Mazda 2 bulmanız biraz zor. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Vallahi acaba ben mi yanılıyorum dedim. Hemen sahibinden.com ilanlarına baktım. 1. tane bile 25 bin yada altında Mazda 2 yok. Çünkü o fiyata temiz Mazda 2 bulmanız biraz zor. :(

Ben de baktım farkındayım ama bütçe malesef o kadar o fiyata da en yakın mazda 2 var belki denk gelir dedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, anilcanatan :

Ben de baktım farkındayım ama bütçe malesef o kadar o fiyata da en yakın mazda 2 var belki denk gelir dedim.

1.Nesil Mazda 3 bulma şansı çok daha yüksek bence. Bu ihtimalide göz önünde bulundurun bence. Bayan kullanacak isede Hb Mazda 3 oldukça ideal bence. "C" segenti oluşu daha güvenli ve konforlu bir araçtır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilhan hocam benimki 1.3 manuel ve satılık değil:))

dediğiniz gibi, otomatik olacaksa 1.5 olacak demektir. fiyatlar da fena uçmuş bu arada.. bir kaç ay önce belki o paraya temiz bir şey alınabilirdi ama şimdi zor görünüyor. takibe devam bu durumda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, katil balina :

ilhan hocam benimki 1.3 manuel ve satılık değil:))

dediğiniz gibi, otomatik olacaksa 1.5 olacak demektir. fiyatlar da fena uçmuş bu arada.. bir kaç ay önce belki o paraya temiz bir şey alınabilirdi ama şimdi zor görünüyor. takibe devam bu durumda

Eyvallah sağ olasın..Bu etiketlemeyi çok sevdim ve tuttum ben açıkçası. :)

1.3 motorda çok emin olamadım otomatik vites var mı yok mu ? Dedim bilse bilse bu araca sahip olan bilir. O yüzden sana bir sorayım dedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim de bildiğim olmadığı yönünde. 

arabayı da biraz tanımaya başladım, arkadaş dilerse sorabilir hakkında, ama kararını vemişse iyi bir karar vermiş derim ve 1.5 tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, anilcanatan :

Ben 25 bine mazda aldırmak niyetindeyim 2 de olur 3 de :)

1.5 AT Mazda 2 'nin motor performansı. 1 ve 2.Nesil Mazda 3 AT'den kat ve kat daha iyi. Öyle ki Mazda 3 At sahibi Mazda 2 1.5 AT kullansın. Mazda 3'ünden vallahi soğur. O kadar keyifli ve seri bir otomobil Mazda 2.

Mazda 3'ün avantajı ise. Sahip olduğu donanım, konfor, güvenlik, iç ve bagaj hacmi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...