Jump to content

Mazda 323 Elektronik Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

kaf kef
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamun aleykum arkadaşlar sıtenıze yenı uye oldum ve bır mazda 323 99 model veya ustu bır arac sahıbı olmak ıstıyorum oncelıkle butcem kısıtlı bu sebepten dolayı mahallemde elektronık sorunu olan bır arac var ve fıyatı suan makul ama yapılan masrafla bana malıyetı ne kadar olur onu bulmaya calısıyorum aracın sıkıntısı elektronık inbo devre rulosu alınıp takılması gerekıyor ve bırazda kaporta masrafı var bu ınbo devre rulosu dedıklerı parca nedır fıyatı ne kadardır ve ne ıse yarar en onemlısı bu parca bulunurmu ve ıscılıkle beraber bana malıyetı ne kadar olur yardımlarınızı bekler herkese saygılar sunarım...  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım şu ilandan bahsediyorsunuz. "inbo devre rulosu" diye google'da bile arattığınızda, bu sayfa ve sahibinden.com'da ilan çıkıyor. Ne olduğu bile belli değil anlayacağınız. Bence hiç bulaşmayın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Sanırım şu ilandan bahsediyorsunuz. "inbo devre rulosu" diye google'da bile arattığınızda, bu sayfa ve sahibinden.com'da ilan çıkıyor. Ne olduğu bile belli değil anlayacağınız. Bence hiç bulaşmayın derim.

mehmet kardeşım dogrudur ılanı veren mahallemde bana yakın ama parcayı arastırmadan ıletısıme gecmek ıstemedım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, kaf kef :

mehmet kardeşım dogrudur ılanı veren mahallemde bana yakın ama parcayı arastırmadan ıletısıme gecmek ıstemedım 

İlan yayında değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, İlhan :

İlan yayında değil.

dün yayındaydı ben de simdi baktım kalkmıs satıldı galıba neyse hayırlısı olsun 323 99 model veya ustu aracını satan varmı :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, kaf kef :

dün yayındaydı ben de simdi baktım kalkmıs satıldı galıba neyse hayırlısı olsun 323 99 model veya ustu aracını satan varmı :) 

Forumda Alınık bölümüne. Kriterlerinizi belirterek alınık ilanı verebilirsiniz.

Şu forumda ki tek satılık Mazda 323

http://www.mazdaclubtr.com/forums/topic/23659-satilik-mazda-323-hb-91-model/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...