Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Logo Boyama

alpay99
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İnternette gezerken logoların plasti-dip ile karartılmasını yabancı forumlarda görmüştüm. Bugün bende denedim elimden geldiği kadar. Resimleri ekliyorum, Yorum sizin.

IMG_2939.JPG

IMG_2942.JPG

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alpay gayet güzel ve şık olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.

Logoları sökerken ve takarken sıkıntı olmadı dimi ?

Bu arada şahsi fikrim park sensörlerini acil taraftan boyatmalısın bence. Çok sırıtıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Beyaz bir araçta çok sırıttığına şahit olmuştum. Sizinki kırmızı olunca yakışmış.

Beyazda belki mat kırmızı güzel durabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam çok teşekkür ederim,  logoları sökerken sıkıntı olmadı lakin plasti-dip uygulaması bence çok sağlıklı değil, yıkarken silerken sanki kazınacak , boyası çıkacak gibi bir durum var. Görüntü evet hoş oldu bence lakin baya emek verdim, iki gun sonra soyulursa hoş olmucak. park sensorlerını nasıl boyatabilirimki? yada kırmızı sensor alınıp değişse daha mı mantıklı olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, alpay99 :

Hocam çok teşekkür ederim,  logoları sökerken sıkıntı olmadı lakin plasti-dip uygulaması bence çok sağlıklı değil, yıkarken silerken sanki kazınacak , boyası çıkacak gibi bir durum var. Görüntü evet hoş oldu bence lakin baya emek verdim, iki gun sonra soyulursa hoş olmucak. park sensorlerını nasıl boyatabilirimki? yada kırmızı sensor alınıp değişse daha mı mantıklı olur ?

Alpay çok net olmamakla birlikte. Ben boyanabiliyor diye biliyorum. Bursa İnallar servisine bence bir danış. Aracının maşallahı var. :nazar: Ama o siyah sensörler direk göze batıyor. Bilmiyorum belki bu park sensörü konusunda ben takıntılı olduğum için. Ama hangi araçta olursa olsun, sevmiyorum gövde rengi haricinde olunca.

Bu arada Plast dip boya çok uzun ömürlü değil. Ön tampon- kaput taş sekmelerini çok alıyor. Logoyo taş geldiğinde boyada atma ihtimali çok yüksek. Aynı şekilde oto yıkamada tazyikli suda zarar verebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

Alpay çok net olmamakla birlikte. Ben boyanabiliyor diye biliyorum. Bursa İnallar servisine bence bir danış. Aracının maşallahı var. :nazar: Ama o siyah sensörler direk göze batıyor. Bilmiyorum belki bu park sensörü konusunda ben takıntılı olduğum için. Ama hangi araçta olursa olsun, sevmiyorum gövde rengi haricinde olunca.

Bu arada Plast dip boya çok uzun ömürlü değil. Ön tampon- kaput taş sekmelerini çok alıyor. Logoyo taş geldiğinde boyada atma ihtimali çok yüksek. Aynı şekilde oto yıkamada tazyikli suda zarar verebilir.

saolasın hocam, sensör konusunda haklısın, bende begenmıyorum aracın boyasından farklı net olunca.plastı-dip olayında haklısın yakında soyulur, soyulmaya başlayınca komple soyarım bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, alpay99 :

saolasın hocam, sensör konusunda haklısın, bende begenmıyorum aracın boyasından farklı net olunca.plastı-dip olayında haklısın yakında soyulur, soyulmaya başlayınca komple soyarım bende.

Alpay bir arkadaşım bu logolar için özel boya kalemleri var dedi ama. Ayak üstü konuştuğumuz bir konuydu, tam olarak ne tür bir kalemden bahsetti anlamadım. İnternette araştırdım ama karşıma bir şey çıkmadı. Gittigidiyor, sahibinden.com sitelerinde satılıyor filan denmişti. Sanırım renkli asitat kalem tarzı bir şey. Kendisi rengi çıktıkça boyuyorum demişti.Bulursam buradan paylaşırım ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saolasın hocam, aslında en mantıklısı sıyah logo almak, ebayda araştırdım, bu tarz logolar mevcut lakin fiyatları oldukça uçuk, 23-25 dolar civarı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, alpay99 :

saolasın hocam, aslında en mantıklısı sıyah logo almak, ebayda araştırdım, bu tarz logolar mevcut lakin fiyatları oldukça uçuk, 23-25 dolar civarı.

Alpay diğer sinyal konunda da bu logo konusunda bahsetmiştim. Ben aliexpress.com'dan almıştım ama uyum sağlamadı. Sağlamama sebebi bagaj kapağında ki bombe. Aynı bombe logoda yoktu. Logo dümdüz geldi. :D Haliyle logodan çok pervane gibi kaldı. :fiuw: O yüzden aman dikkat diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Alpay diğer sinyal konunda da bu logo konusunda bahsetmiştim. Ben aliexpress.com'dan almıştım ama uyum sağlamadı. Sağlamama sebebi bagaj kapağında ki bombe. Aynı bombe logoda yoktu. Logo dümdüz geldi. :D Haliyle logodan çok pervane gibi kaldı. :fiuw: O yüzden aman dikkat diyorum.

valla hocam aliekspresden mazda yarasa amblemi sipariş verdim 2 dolara, umarım senin yaşadığın sorunu bende yaşamam..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, alpay99 :

valla hocam aliekspresden mazda yarasa amblemi sipariş verdim 2 dolara, umarım senin yaşadığın sorunu bende yaşamam..

Canın sağ olsun Alpay 2 usd hiç bir şey. Umarım uyum sağlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, alpay99 :

hayırlısı bakalım, umarım yaşamam.

http://www.ebay.com/itm/291353328485?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

hocam ilandaki logoyu sipariş ettim, aşagıdakı resımdeki gibi monte olmaz mı acaba?

Aynı logodan bende almıştım. Lakin yarasa kanatlanıp uçacak gibi kalmıştı. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, emekli :

merhabalar herkese yarasa logosu ön tarafa takılsa nasıl olur ( kendi görüşüm yakışırdı ve  çok dikkat çekerdi)

Ama bu mümkün değil bence. Ön kaputta ki yuva-delik ve plastik alt taban itibariyle ya uyum sağlamaz. Yada güzel-hoş durmaz.

31Q129.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

öne kesinlikle olmaz, umarım arkaya uydurabilirim, ön için bu logo uygun lakin fiyat oldukça tuzlu.

http://tr.aliexpress.com/item/FRONT-RED-GRILL-EMBLEM-BADGE-MAZDA-2-3-5-6-GRILLE-SIZE-140-MM-X-110MM/32416094849.html

arka için uygun siyah logodo bu, lakin bunun fiyatıda bence logo için pahalı

http://www.ebay.com/itm/2010-2011-2012-2013-Mazda-3-4-Door-Trunk-Emblem-BBY4-51-730-/181324209850

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
23.11.2015 at 08:09, İlhan :

Alpay gayet güzel ve şık olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.

Logoları sökerken ve takarken sıkıntı olmadı dimi ?

Bu arada şahsi fikrim park sensörlerini acil taraftan boyatmalısın bence. Çok sırıtıyor.

İlhan hocam tavsiyene uydum, park sensörlerini boyatmadım ama kırmızısıyla değiştirdim, bencede daha iyi oldu.

IMG_3110.JPG

Bu arada köpekbalığı dekoratif anten  (shark antenna) dedikleri uygulamadan yaptım bende, şahsen hosuma gıttı, orjinal durdu.

IMG_3108.JPG

IMG_3109aa.jpg

IMG_2985.JPG

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...