Jump to content

Dikkat Tüm Üyelerimizi Araç Sahiplerini İlgilendiriyor..

Guest sevimli06
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest sevimli06

Araç tanıtım sayfamda seemgae isimli arakadaşımız bana neden plakanın gizledin sorusunu sormuş.. Bu soru hazır gelmiş ken bu konu ile ilgili sizleri uyarmak istiyorum.. Bu senenin başında kullanmakta olduğumuz Mercedes Vito Marka model arabamızı satmak istedik.. Fuul yapılı Vip di.. Yanlız aracımızın plakalı resminden faydalanan bir takım araba hırsızı şebekesii benim arabanın plakasının aynısını basıp çaldıkları başka şase numaraları aynı renk aynı 2004 model bir mercedes takmışlar ve satmışlar.. Dolayısıyla butür sitelerde aracın tam bilgileri olduğu için işlerine yarıyacak aracı buluyorlar.. Mesela bu sitede de araç bilgileri neredeyse var..  Change yapan bu şebeke polis tarafından 6 aydır izlenmekte olup çemberi büyütüyorlarmış ve bir gün geldi yanii 31.01.2007 tarihi sabah saat 9:30 gibi dükkana giderken organize ekipler beni yolda apar topar trafikte durdurdular ve sankii bir azılı suçlu gibi davrandılar.. Ve Emniyet sarayında tam 8 gün yattım suçsuz günahsız.. Savcı beni direk saldı ama yaşadıklarım bana yetti.. Bununla ilgili haber linki vardı ama haber silinmiş heralde o yüzden size veremiyorum.. büyük tv kanallarının hepsinde ve tüm gazetelere konu olmuştu.. Kasap 2 operasyonu adı altında Organize Hırsızlar adı altında tam 22 kişi cezaevinde şuanda..

Konuyu hemen toparlayım plaka olması sakınca doğurabilir giriş yapan kayıtsız ziyaretçiler tarafından.. Bence sizde plakalarınızı pek açıkt bırakmayın.. bu tarz işler yapan kansızlar için bulunmaz bir fırsat verdiğimiz bilgileer..

Hiçbirimizin başına Allah tatsız olaylar yaşatmasın....

İşte bu yüzden plakamı açmıyorum bende artık.. Gerekli dersi aldım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun.Fakat bunu yapmak isteyen her zaman yapar.Yanlış hatırlamıyorsam resmi bir sitede dahi araç plakası ve marka ,rengi çıkıyor.Yani yapcak adam yoldan gördüğünü de kolaylıkla yapar.Onun önünü kesemezsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Geçmiş olsun.Fakat bunu yapmak isteyen her zaman yapar.Yanlış hatırlamıyorsam resmi bir sitede dahi araç plakası ve marka ,rengi çıkıyor.Yani yapcak adam yoldan gördüğünü de kolaylıkla yapar.Onun önünü kesemezsin

Çıkar doğru söylüyosun ama orda plakaya göre bilgi veriyoor.. Önemli olanda mesela benimki gibi kırmızı bir mazda 2007 model hb lazım.. ama dışarda yolda bunu bulmaları zor.. ama burda bilgiyi plakayı alıyor bu bahsettiğin sitede sadece doğrulama yapabiliyoor..  Sonra millet çalıntı araçla benim plkamla geziyoor çevirmede ceza bana geliyoo adama çarpıp öldürse al başına bela yanii.. Araba bir tane ama aynı plakadan dolaşan iki araba var yanii..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İbrahim senin başından tatsız bir olay geçmiş gözün korkmuş Allah kimsenin başına vermesin ama o tip ard niyetli insanlar buralara düşmez zannetmem..alttaki linkteki araç sorgulamaya kafadan plaka yazsa dahi aracın tüm bilğileri çıkıyor

http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp#

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkar doğru söylüyosun ama orda plakaya göre bilgi veriyoor.. Önemli olanda mesela benimki gibi kırmızı bir mazda 2007 model hb lazım.. ama dışarda yolda bunu bulmaları zor.. ama burda bilgiyi plakayı alıyor bu bahsettiğin sitede sadece doğrulama yapabiliyoor..  Sonra millet çalıntı araçla benim plkamla geziyoor çevirmede ceza bana geliyoo adama çarpıp öldürse al başına bela yanii.. Araba bir tane ama aynı plakadan dolaşan iki araba var yanii..

Haklısın ne söleyim.Fakat bu vermiş olduğun sınırlı plakadan ben istersem şu an senin tam plakanı bulabilirim.Haksızmıyım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sevimli06

Haklısın ne söleyim.Fakat bu vermiş olduğun sınırlı plakadan ben istersem şu an senin tam plakanı bulabilirim.Haksızmıyım. :)

Bulunabilir belki ama bu gerçekten zaman alır.. Hazırı varken sitelerde benimki ile uğraşmazlar heralde artık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen toplantıda Ankaralı bir arkadaş senin arbayı ben ODTÜ de gördüm selam verecektim demişti.Ben hiç benim arabayla Ankaraya gitmemiştim.Bak şimdi içime kurt düştü.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...