Jump to content

Araç Muayenesinde Yeni Ücretler Belli Oldu

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

8 saat önce, kwon91 :

bikaç yerde araştırdım artık arabanın üretim tarihini baz alarak belirleniyormuşmuş.. aracımın üretim yılı 2013 trafiğe çıkışı 2014..devletin ne denli aç gözlü olduğunu düşünürsek bana gayet inandırıcı geliyor..

4 yerine 2 şeklinde yanlış yazdıkları için olabilir mi? :) eğer gerçekten böyle bişey olsa bile resmi evrakta yanlışlık yapılmasının çok ciddi sonuçlar doğuracağını bilmek lazım..bu işi bukadar basite indirgeyip söylemek doğru değil.. 

Basite indirgediğimi kim söyledi ? Siz sormuşsunuz bende olası ihtimali söylemişim. Mesleğim gereği bir çok devlet dairesi ile işlerim oluyor. Bu güne kadar öyle şeylere şahit olmuşumdur ki. Sizin bu yaşadığınız durum, kötünün en iyileri arasında diyebilirim. Sonuç itibari ile insanın olduğu her işte hata olma olasılığı vardır. O verileri, kayıtları sonuçta sisteme bir insan giriyor. 

Böyle bir hata olmaz, olamaz, kabul etmiyorum diyorsanız. Bunu demekte son derece %100 haklısınız. Yapmanız gereken şey ruhsatınızla ve olayı anlatan bir dilekçe ile Trafik Tescil Müdürlüğüne itiraz başvurusu yapmanız gerekmekte. Aynı şikayeti akabinde bulunduğunuz bölgenin Belediyesi yada Valiliği içinde bulunun Tüketici Hakları Hakem Heyetine bir yazılı başvuruda bulunabilirsiniz. Bu işlemlerin sonucu ne kadar sürer bilmiyorum ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, İlhan :

Basite indirgediğimi kim söyledi ? Siz sormuşsunuz bende olası ihtimali söylemişim. Mesleğim gereği bir çok devlet dairesi ile işlerim oluyor. Bu güne kadar öyle şeylere şahit olmuşumdur ki. Sizin bu yaşadığınız durum, kötünün en iyileri arasında diyebilirim. Sonuç itibari ile insanın olduğu her işte hata olma olasılığı vardır. O verileri, kayıtları sonuçta sisteme bir insan giriyor. 

Böyle bir hata olmaz, olamaz, kabul etmiyorum diyorsanız. Bunu demekte son derece %100 haklısınız. Yapmanız gereken şey ruhsatınızla ve olayı anlatan bir dilekçe ile Trafik Tescil Müdürlüğüne itiraz başvurusu yapmanız gerekmekte. Aynı şikayeti akabinde bulunduğunuz bölgenin Belediyesi yada Valiliği içinde bulunun Tüketici Hakları Hakem Heyetine bir yazılı başvuruda bulunabilirsiniz. Bu işlemlerin sonucu ne kadar sürer bilmiyorum ama.

Öyle hatalar oluyor ki hem de. Benim bir önceki aracımı Benzinli yerine tescil şubenin dikkatsizliği yüzünden Dizel olarak ruhsata işlemişlerdi. Ne kadar uğraştığımı ben bilirim. Ayrıca yanlışı yapan memur için değil araç sahibi için sonuçları oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Leskylor :

Öyle hatalar oluyor ki hem de. Benim bir önceki aracımı Benzinli yerine tescil şubenin dikkatsizliği yüzünden Dizel olarak ruhsata işlemişlerdi. Ne kadar uğraştığımı ben bilirim. Ayrıca yanlışı yapan memur için değil araç sahibi için sonuçları oluyor.

Alın çok güzel örnek..Beterin beteri vardır cümlesine güzel bir örnek olmuş..

Daha kim bilir neler neler vardır..

Şirketimden örnek vereyim..Şirket kamyonu satış işlemleri var..Ruhsatta açık kasalı kamyon gözüküyor..Halbuki kapalı kasa kamyon..Ruhsatta revizyona gidildi ardından satış gerçekleşti..Yapacak başka bir şey yok ki..Kimden ne hak iddaa edeceğiz. Zamanında kontrol etseydiniz deyip geçiyor memur adam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...