Jump to content

1998 Lantis Almak İstiyorum

gokwolf

Tavsiye Edilen Mesajlar

üretim yılına, o zamanın teknolojisine bakıldığında son derece güncel bir kasaya sahip hâlâ. buraya bulduğunuz araçların linklerini paylaşıp, yorum bekleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar, Lantislerin OTOMATİK vites olanlarından buluyorum, genelde onlar temiz kalmışlar,

Otomatik viteslerin daha çok yaktığına dair bilgiler doğru mu? özellikle eski otomatik viteslerde...

Teşekkürler ...yardımlarınız için...

beğendiğim araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen... Erzincan'da şehir içi trafiği o kadar sıkışık değil, Yani 70-80-90 ile yol alınır...

Genelde şehir dışına ilçelere gideceğim... Hız sabitleme avantaj mıdır? yakıt tüketiminde teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düz yolda çok dik olmayan yokuşlarda sabitleme büyük avantaj yakıtta tasarruf sağlar en güzeli ayaklar dinlenir sabitleyiciden hem gaz hem fren yapması harikadır yeni aracımda mum arıyorum sabitleyiciyi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@gokwolf buda güzel duruyor motor , şanzuman, yürüyen aksamı iyiyse alınabilir götürdüğü usta hemen hemen herkesçe bilinen usta aracın yaşından dolayı  illaki metal yorgunluğu olacaktır yani bazı sesler ve tıkırtılar duyabilirsin o da normaldir.

bulunduğum yerde arabamın hemen her yerinden ses geliyor sanki fakat düzgün yolda sanki havada gidiyormuşum gibi hiç ses yok

@gokwolf renk takıntın yoksa siyah sanki biraz daha ağır gibi duruyor tuzlada çalışan bir arkadaş vardı forumda onunla ileti

şim kurup aracı bakmasını istesen ön bilgi olarak çok iyi olur

siyahın km si düşük öncelik onun olsun derim arada 80,000 km var nerden bakarsan bak normal şartlarda en az 5 yıl fazladan motor ömrü var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz kurcalanmamıştan vazgeçtik, adamlara kaza hasar kaydı soruyoruz, adamlar yok diyor, tramer sorgusunda Allaaaahh ...

Helal ekmek yemek isteyeni bulsam o yeter

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...