Jump to content

Beyaz Mazda 3 Motion Almalı mıyım ?

berke

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle herkese merhaba sizce mazda 3 motion otomatik vites inci beyazı almalımıyım bayi 71000 tl fiyat verdi sizce uygunmu motion donanım yeterlimi kafamı xenon far ve led kurcaliyor acaba sonradan servis takabilirmi bunları lütfen yardimci olun araç konforlumu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 62
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

merhaba..

bu eksikliklere 18 inch jantları da ekleyebilirsiniz. eğer manuel düşünmüyorsanız, bence power alın, sonradan eklenebilecek şeyler değil bahsettikleriniz. bütçeyle ilgili bir sıkıntınız varsa da 2. elde temiz power bulmak mümkün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, berke :

Öncelikle herkese merhaba sizce mazda 3 motion otomatik vites inci beyazı almalımıyım bayi 71000 tl fiyat verdi sizce uygunmu motion donanım yeterlimi kafamı xenon far ve led kurcaliyor acaba sonradan servis takabilirmi bunları lütfen yardimci olun araç konforlumu

Kim verdi fiyatı Ebru hanımmı Kutay bey mi. Ayak üstü verildiyse fiyat daha düşeceklerdir.. Bana tam hatırlamamakla birlikte motion için 71 demiştiler ama zenon far park sensörü hediyeliydi gerçekten niyetiniz varsa haber verin düşürmeye çalışalım ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecsin o net olayini net dedikleri yerden sonra bi 3 bin aşağıya oynuyor.. Elinde kalmasin 2015 arac diyip gircen konuya.... Yanliz arkadaşlarin dedigine bende yerden göge katiliyorum.. bose ses sistemi, koltuk isitma, kor nokta uyari, katlanir ayna, devir gosteren power kadran, head display, 18 jant, f1 vites, cift bolge klima, mat nikelaj bar (göğüste), gunduz ledler, led farlar, coming home, leaving home.. bunlar hafife alinacak ozellikler degil bence.. birseyin bosunu alacaksan oda mazda olmamali bence... 

2.el temiz power al derim km düşük.. 5 yıl 150k km garantili 2015 ler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Mutlu Tekir :

ben olsam o fiyatlara 2. el temiz power sense alırdım.

+1

Aynen o fiyatlara çok temiz 2.el Power bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, berke :

Net olarak size 71300 yapariz dediler ama xenon far filan söylemediler sizce verdikleri fiyat iyimi

3 bin lira daha verin benim Power'ı vereyim size :D Sıfır Power'dan fazlası vardır aracımın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, berke :

beyler ben yanlız 2. el dusünmuyorum diğer bayiler acaba ne kadar fiyat verdiler mazda 3 ıcın herhangı bir bilginiz var mı?

Motion kullanıcısı çok az forumda. İlanlarıda diğer donanımlara göre sınırlı

Ne kadar fiyat verdiler derken. Şu an güncel Mazda 3 arayanlara mı ne fiyat verdiler demek istiyorsunuz ? Ama yine dediğim gibi motiona fiyat alan çok azdır herhalde.

Siz bu fiyatı Ankara'dan aldınız sanırım. Konya ve Eskişehir'ede sorabilirsiniz fiyat.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, berke :

elazığdan aldım fıyatı ankara 75000 tl dıyor

Berke bey bir de dediğim gibi Konya ve Eskişehir'ide deneyin derim.

Birde sizden ricam lütfen mesajlarınızı tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayın.  İkidir yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pardon,forumda motion kullanan var mı varsa isimlerini bir söyleyebilirmisiniz iletişime geçmem lazım da.

3 dakika önce, Bikes44 :

Özelden yazıştık da biraz, @berke arkadaşımız bizimle kafa buluyor beyler :D

Hayır ben kimseylen kafa bulmuyorum sadece bilgi ediniyorum cunku aracı 1 hafta icinde alacagım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, konuyu bir süredir sabırla takip ediyorum ama artık site kurallarının sınırlarına dayandığı için müdahale etme gereği hissettim.

Alınacak bir araç konusunda her türlü bilgiyi vermeyi, satın alacak kişilere yardım etmeyi canı gönülden isteriz ve elimizden geleni yaparız. Hatta uzaktaki arkadaşlara bulunduğumuz ildeki araçlar ile alakalı yardımcı da olmaya çalışırız ama burada yapılmaya çalışılan şey bayiden bayiye dolaşıp fiyat kırdırmak gibi görünüyor ki bunu etik bulmuyoruz.

Bizi uzun süredir takip edenler bilir üyelerin ilanlarına fiyat yorumu yapan kişileri de sorunlar yaşatma ihtimali olduğu için mümkün olduğunca uyarıyoruz.

Bu sebeple eğer fiyat konusu bu şekilde devam ederse konuyu kilitleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Bunun dışında donanım vb sorular ile devam edecekse konu açık kalacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Burak bey bayiden bayiye dolaşıp fiyat kırdırmakmı etik olmayan ? yoksa forumda bayiden bayiye dolaşıp kırdırılan fiyatı açıklamakmı ?

ilk girdiği bayiden araba alan yoktur burda herhalde ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Burak :

Arkadaşlar, konuyu bir süredir sabırla takip ediyorum ama artık site kurallarının sınırlarına dayandığı için müdahale etme gereği hissettim.

Alınacak bir araç konusunda her türlü bilgiyi vermeyi, satın alacak kişilere yardım etmeyi canı gönülden isteriz ve elimizden geleni yaparız. Hatta uzaktaki arkadaşlara bulunduğumuz ildeki araçlar ile alakalı yardımcı da olmaya çalışırız ama burada yapılmaya çalışılan şey bayiden bayiye dolaşıp fiyat kırdırmak gibi görünüyor ki bunu etik bulmuyoruz.

Bizi uzun süredir takip edenler bilir üyelerin ilanlarına fiyat yorumu yapan kişileri de sorunlar yaşatma ihtimali olduğu için mümkün olduğunca uyarıyoruz.

Bu sebeple eğer fiyat konusu bu şekilde devam ederse konuyu kilitleyeceğimizi bilmenizi isteriz. Bunun dışında donanım vb sorular ile devam edecekse konu açık kalacak.

Hocam o kadar da katı olmamak lazım bence.Bayileri biliyorsunuz indirimli liste fiyatını bile söylemezler siz sormayınca,hele mazda bayileri Allaha emanet.O yüzden mazdaclubtr.com sitemizde her bir mazdasever diğerine fiyatta dahil yardımcı olmaya çalışıyor canla başla.Biz aileyiz birimiz hepimiz hepimiz birimiz için:) Bayiden fiyat kırdırmayı ethik olmamak gibi istenmeyen kelime kullanmaya gerek yok ama sizi anlıyorum.Sizin demek istediğiniz sanırım yardımcı olan arkadaşlarla yardım edilen arkadaş arasında aralarında polemik sıkıntı doğmasın diye başdan tedbir almak istiyorsunuz.Yardım etmek isteyenler fiyatı sorar yardım alana bilgi verir.Kimse zorla yardım etmez ve fiyatta yardımcı olmaz birisine zaten.Gönüllü yardım etmem ve gönüllü yardım alma esası vardır işin mantığı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, sampiyonosman :

@Burak bey bayiden bayiye dolaşıp fiyat kırdırmakmı etik olmayan ? yoksa forumda bayiden bayiye dolaşıp kırdırılan fiyatı açıklamakmı ?

ilk girdiği bayiden araba alan yoktur burda herhalde ?

Elbette ilindeki çevrendeki bayileri arayıp fiyat almak pazarlık etmek doğru olanı hatta bunun için o bayiye nazı geçen kişilerden yardım almak da ama öyle örnekler gördük ki aldığı fiyatı diğerine söyleyip o bunu verdi bak deyip oradan indirim alıp sonra tekrar buna dönüp bak bu da onu verdi deyip bayileri birbirine kırdıranlar var. Bunu ben kişisel olarak etik bulmuyorum.

Ek olarak da diyorum ki fiyat konuları hassas konular, özelden paylaşmanız daha doğru.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...