Jump to content

2009 Model 51300 km'de Mazda 6

sampiyonosman

Tavsiye Edilen Mesajlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-51300km-orjinal-son-fiyat-pazarliksiz-243633527/detay

bu aracı veya satıcı tanımıyorum bilmiyorum yasakmı böyle bi konu açmak.

fakat bu arabayla ilgili  yaptığım araştırmalara göre bu fiyat pahalı değil. 

pazalık yok yazmış ama bir küçük indirelebilir.

birinin ilgisini çekerse diye yazıyorum.

kendim araç almamış olsam 54 e 53.500 e bitirip almak isterdim bu arabayı.

tekrar yazıyorum satıcı veya aracı hiç görmedim sorumluluk kabul etmiyorum.

araçda boya ve değişen varmı ilk bunu sormak lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla D sınıfı alacak olsam bu fiyatlara avensis multidrive s ve insignia 2.0 cdti otomatik de alınabiliyorken mazda 6 almadan evvel düşünürdüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, sampiyonosman :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-51300km-orjinal-son-fiyat-pazarliksiz-243633527/detay

bu aracı veya satıcı tanımıyorum bilmiyorum yasakmı böyle bi konu açmak.

fakat bu arabayla ilgili  yaptığım araştırmalara göre bu fiyat pahalı değil. 

pazalık yok yazmış ama bir küçük indirelebilir.

birinin ilgisini çekerse diye yazıyorum.

kendim araç almamış olsam 54 e 53.500 e bitirip almak isterdim bu arabayı.

tekrar yazıyorum satıcı veya aracı hiç görmedim sorumluluk kabul etmiyorum.

araçda boya ve değişen varmı ilk bunu sormak lazım :)

Sahibi çok yüksek fiyat vermiş.Ederi nedir diye söylemiyorum fiyat polemiğine girmemek için.Ancak şunu söyleyebilirim bu fiyata bu model mazda 6 lar satılamaz beklerler.Gerçek değerini özelden merak edene söyleyebilirim :) Kurucu Burak Beyin tavsiyesine uyucam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mutlu Tekir :

Valla D sınıfı alacak olsam bu fiyatlara avensis multidrive s ve insignia 2.0 cdti otomatik de alınabiliyorken mazda 6 almadan evvel düşünürdüm.

En ucuz cosmo cdti paket 60000 km alti komple boyasi olmayan arac 68 bin insignia icin konusuyorum.

Cosmo olmasin derseniz temizi 60 bin

Bilgisayarima gecince avensiside yazicam. Elmayla armutu kiyaslamayalim bence 1 ay insignia aradim almak icin ben. Piyasasi sandiginiz gibi degil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, 67bulent1976 :

Sahibi çok yüksek fiyat vermiş.Ederi nedir diye söylemiyorum fiyat polemiğine girmemek için.Ancak şunu söyleyebilirim bu fiyata bu model mazda 6 lar satılamaz beklerler.Gerçek değerini özelden merak edene söyleyebilirim :) Kurucu Burak Beyin tavsiyesine uyucam :)

Bi aracin fiyatini emsallarinin fiyati belirler. 2.el piyasasida hem sifir fiyatina gore hem emsallerine yukselir. Sahibinden.com a bakarsaniz emsallerine gore bence ucuz. Hatasiz bir arac ise 54 bandinda satilicaktir bence. POLO nun 50 lira ettigi ulkede mazda 6 neden 55 e sisirilmis fiyat oluyor. :)

Ek: 2011 2012 senesinde 2. El 60 bin liraya satilan bmw mercedes araclar bugun  90-100 bin bandinda ayni km de.

Mazdada 30-40 degil 10-20 degerlensin anormal degil bence bu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

57 dakika önce, sampiyonosman :

En ucuz cosmo cdti paket 60000 km alti komple boyasi olmayan arac 68 bin insignia icin konusuyorum.

Cosmo olmasin derseniz temizi 60 bin

Bilgisayarima gecince avensiside yazicam. Elmayla armutu kiyaslamayalim bence 1 ay insignia aradim almak icin ben. Piyasasi sandiginiz gibi degil

Elma armut? Aynı sınıf, aynı motor hacmi, model yılları yakın. Basıp gitmeyen bir araç almaktansa ve lpg taktırmaktansa 6 ileri vitesli dizel otomatik bir araç daha mantıklı gelecektir çoğu kişi için. Aradaki 3-5 tl fiyat farkına rağmen. 55bin tl ye 2.0 cdtia otomatik insignia ilanları dolu. 

Mazda 6 otomatik ise 45-53 bin arasında ilanları mevcut.

Avensis 1.8 ya da 2.0 multidrive s (2009 sonrası t27 kasa) ise 46-60 bin arasında ilanları mevcut. Avensis de insignia da, gerek 0-100 hızlanma açısından mazda 6 dan iyiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, sampiyonosman :

Bi aracin fiyatini emsallarinin fiyati belirler. 2.el piyasasida hem sifir fiyatina gore hem emsallerine yukselir. Sahibinden.com a bakarsaniz emsallerine gore bence ucuz. Hatasiz bir arac ise 54 bandinda satilicaktir bence. POLO nun 50 lira ettigi ulkede mazda 6 neden 55 e sisirilmis fiyat oluyor. :)

Ek: 2011 2012 senesinde 2. El 60 bin liraya satilan bmw mercedes araclar bugun  90-100 bin bandinda ayni km de.

Mazdada 30-40 degil 10-20 degerlensin anormal degil bence bu.

Tabi haklısınız aracın bu fiyatta ettiğini düşünen ve çok beğenen alıcı bu fiyat eder diyebilir alabilir aracı.Kimse bişey diyemez.Ben 10 yıldır mazda 6 kullanırım ama ederinin üstünde bu fiyata araç satamadım:) Ayrıca ben de ederinin çok üstünde şahsen bir araba da alamak istemem almadım da.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizde abim gibi arac bakanlardanz ben anladim oyuzden elma armut dedim 50bin kmde hatasiz araci 150bin kmde 120 bin kmde boyali aracla veya paket farkini gormeden kiyasliyorsunuz. Size diyorum ki en ucuz cosmo paket 60bin km altinda komple boyasiz arac 68 bin. 

Edition elegance 60 bin duzgunu

ilan gonderirseniz 55 liraya super araclari gorelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

donanım açısından haklısınız ama dizel otomatik olmasının yanında alt donanım olması kabul edilebilir. (diyecektim ki baya baya donanım farkı varmış.) 

Bu durumda avensisin dolusu öne çıkıyor o zaman. :) Ama onda da insigniadaki donanımlar yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Mutlu Tekir :

donanım açısından haklısınız ama dizel otomatik olmasının yanında alt donanım olması kabul edilebilir. (diyecektim ki baya baya donanım farkı varmış.) 

Bu durumda avensisin dolusu öne çıkıyor o zaman. :) Ama onda da insigniadaki donanımlar yok.

evet.. mesela deseniz ki insignia alırım 54-55 bine benzinli cosmo paket tek sorun manuel olsun yinede onu alırım derseniz evet mantıksız değil bende düşünmedim değil. ama dizele geçince ya paketten ya km den  yada hatadan vazgeçmek gerekiyor yada fiyat yükseliyor.   ekdeki resimdede 60000km ye kadar 2009 üzeri otomatik avensisleri filtreledim ilk araç 158bin km de yalnış ilan 2. araç 2 parça boya 2 parça değişen.  62 binliraya çıkıyoruz sonrada hatasız araç için.

51 dakika önce, 67bulent1976 :

Tabi haklısınız aracın bu fiyatta ettiğini düşünen ve çok beğenen alıcı bu fiyat eder diyebilir alabilir aracı.Kimse bişey diyemez.Ben 10 yıldır mazda 6 kullanırım ama ederinin üstünde bu fiyata araç satamadım:) Ayrıca ben de ederinin çok üstünde şahsen bir araba da alamak istemem almadım da.

ederinin çok üzerinde demek 50 lira ederi demek. ozaman 2011 ylında 2012 yılında bu araçları alanların hepsi çok büyük kazıklandı. çünkü 2. el fiyatları ogunden bugune uçtu.  20 liralık araçlar 35 .. 40 liralık araçlar 60. 60 liralık araçlar 90-100 oldu.

siz mazdaları ozaman 36- 38 bin lirayamı aldınız 2015 senesinde 50 lira ederi oluyor ? (aracın yeni kasasısın çıkmış olması 2. el fiyatlarının ogunden bugüne çılgın artmış olmasını değiştirmiyor)

avensis.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok uzağa gitmeyelim mazda 3 den örnek verelim  ilk resimde 2. el  mazda 3 impressive AT 2010 model 60bin kmye kadar filtreledim.

ikinci resimdede mazda 3 2010 yılında aynı paket ve donanımda 41.839 liraya sıfır satılmış olarak görünüyor.

yani 2.el 5 yaşında 60bin km ye kadar olan araçlar en ucuz 45750 ye satılıyor.

aynı resimde mazda 6 dynamic+ AT aracı görüceksiniz 58.839 liraya satılmış. 

mazda 3 mantığına bakarsak 4 bin ekleyip piyasası 62 demeliyiz hadi onu demeyelim vergisi ıvırı zıvırı var diyelim 60 lira hadi onuda demeyelim

mazda 3 çok satılıyor bu az  58 bin hatta diyelim ki 2009 model bu ilan sıfır baz aldığmıız 2010  55 olsun. neden 55 bin lira etmiyor bu arabalar bence bidaha düşünelim?

mazda32010.jpg

sıfır2010mazda.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 basınca gitmiyor kısmına itiraz ediyorum. 

Cdti 130 luk insignia edition un şansı yok.  

Cdti 160 lik cosmo,  az farkla geçer. 

1.8 Avensis i kaale almıyorum. 

2.0 avensis varsa deneyelim.. 

Halep ordaysa arşın burda. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik mazda6 nın çok fazla şansı yok rakipleri karşısında. Şuan ki 2.0 165' ten bahsediyorum.

Mercedes c180 156bg

Bmw 3.16 136 bg

audi a4 1.4 150 bg

İnsignia 1.6 170 bg

Passat 1.4 150 bg

Bunların karşısında şansı yok ne yazık ki. Mazda' nın otomatik şanzımanı performansı öldürüyor. Manuelde işler değişebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, M.E.G :

Otomatik mazda6 nın çok fazla şansı yok rakipleri karşısında. Şuan ki 2.0 165' ten bahsediyorum.

Mercedes c180 156bg

Bmw 3.16 136 bg

audi a4 1.4 150 bg

İnsignia 1.6 170 bg

Passat 1.4 150 bg

Bunların karşısında şansı yok ne yazık ki. Mazda' nın otomatik şanzımanı performansı öldürüyor. Manuelde işler değişebilir.

kesinlikle katılıyorum. bugün 105 hp 250nm arkadaşımın dizel manuel golf7si nerdeyse benimle aynı seviyede yürüyordu.  çok çok ufak farklarla önde ilerliyordum. manuel modda sıfır hata kalkış yapmama rağmen. hafif yokuş olmasınında avantajıyla herhangi bir fark açamadım bu araca. 4-5 defa ışıklarda durduk ne hikmetse bir türlü kopamadım.. bu hikayeyi biri bana anlatsa derim ki kaldıramamışsın arabayı mümkün değil.  ama gerçek bu. 147hp 184 nm  bu aracı havalar ısınır ısınmaz dynoya sokucam. yere iletemiyor asla bu rakamları. 30bin km de birde bu araç.

turbolu araçla atmosferik araç arasındaki o tork (184/250) dağlar kadar fark yaratıyor.

136-137 hp civarında 300 nm chipli sattığım volvo şu an sürdüğüm aracı oyuncak eder okadar net söylüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...